Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άγριο ξύλο διανομέα σε μητέρα και γιο - Του έκαναν παρατήρηση γιατί έκλεινε πάρκινγκ (VIDEO)

Έστειλε στο νοσοκομείο 70χρονη και 45χρονο, επειδή του έκαναν παρατήρηση για το παρκάρισμα

Διανομέας φαγητού στο Νέο Ηράκλειο έστειλε στο νοσοκομείο μάνα και γιο, γιατί του έκαναν παρατήρηση για το παρκάρισμα. Είχε αφήσει το μηχανάκι του μπροστά από παρκινγκ πολυκατοικίας, προκειμένου να παραδώσει παραγγελία. Οι εικόνες από τα χτυπήματα που δέχθηκαν σοκάρουν.

Ο ντελιβεράς είχε αφήσει το μηχανάκι έξω από το πάρκινγκ της πολυκατοικίας και ένας ένοικος του έκανε παρατήρηση, η οποία ήταν αρκετή για να πιαστούν στα χέρια.

Η φασαρία σήκωσε στο πόδι τη γειτονιά. Η μητέρα του 45χρονου που άκουσε φωνές κατέβηκε να δει τι συμβαίνει. Τότε, η 70χρονη γυναίκα, όπως κατήγγειλε στην αστυνομία, ο ντελιβεράς την έπιασε από τα μαλλιά και την έσυρε στην πυλωτή, ξεριζώνοντάς τα.

Στη φωτογραφία που εξασφάλισε ο Αλέξανδρος Γύγος αποκλειστικά για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star  φαίνονται τα σημάδια από τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχθηκε ο 45χρονος άνδρας από τον διανομέα.

Αστυνομικοί του τμήματος Ηρακλείου Αττικής αναζήτησαν τον ντελιβερά στις γειτονιές της περιοχής. Τον εντόπισαν σε λιγότερο από μισή ώρα και του πέρασαν χειροπέδες. «Από μαρτυρίες στην αστυνομία καταδεικνύεται ότι ο δράστης ντελιβεράς έχει βίαιο παρελθόν το έχει ξανα κάνει, έχει τσακωθεί και γενικά κάποιο πρόβλημα με τα νεύρα του τον οδηγεί σε βίαιες πράξεις», σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα.

Δείτε το video και τις φωτογραφίες:

nteliberas_xylo_1.jpeg
nteliberas_xylo_2.jpeg

Πηγή: star.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιακουμάκης για τις επιθέσεις εναντίον του: «Μακάρι αυτοί να βρουν το νόημα της ζωής»
Τι απάντησε ο ποδοσφαιριστής μετά τις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχτηκε λόγω του χαμένου πέναλτι στον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδος από τη Γεωργία
Γιακουμάκης για τις επιθέσεις εναντίον του: «Μακάρι αυτοί να βρουν το νόημα της ζωής»