Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τραγωδία στην Άρτα: Μπομπονιέρες στην εκκλησία - Βαπτίζεται το νεκρό βρέφος (ΦΩΤΟ)

Ήταν αβάπτιστο και θα πάρει το όνομα Λυδία Ελένη σε ειδική τελετή πριν την κηδεία

Το τελευταίο αντίο θα πει σήμερα Σάββατο (13.5.2023) η οικογένεια του βρέφους που έχασε τη ζωή του, όταν ο πατέρας του το ξέχασε επί ώρες μέσα στο αυτοκίνητο σε ένα δρόμο της Άρτας.

Το μικρό βρέφος, μόλις 5,5 μηνών, ήταν αβάπτιστο και γι’αυτό θα πάρει το όνομα Λυδία – Ελένη σε ειδική τελετή στην εκκλησία πριν την κηδεία. Αυτός είναι και ο λόγος που έξω από την εκκλησία της Άρτας υπάρχουν μπομπονιέρες και κουτιά με γλυκά…

Δίπλα στις μπομπονιέρες βρίσκονται στεφάνια με ροζ λουλούδια και ένα μόνο κόκκινο τριαντάφυλλο μπροστά από την φωτογραφία του μωρού.

Τόσο ο πατέρας, που αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του, όσο και η μητέρα θα βρίσκονται στην κηδεία της μικρής Λυδίας Ελένης. Και οι δύο μετά την είδηση του θανάτου της κορούλας τους νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο σε καταστολή, καθώς απειλούσαν να αυτοκτονήσουν.

Σημειώνεται πως η κηδεία γίνεται από το γραφείο τελετών «Δήμος Κωνσταντίνος» δωρεάν, που με αυτό τον τρόπο θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου βρέφους.

Πηγή newsit.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ορκίζεται, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης
Στις 11.00 το πρωί στο Κέντρο Εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στη Θήβα η τελετή ορκωμοσίας - Παρών θα είναι και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ
Ορκίζεται, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης