Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Απίστευτο: Σε μονή γραμμή τα τρένα για 130 χιλιόμετρα - Δεν υπάρχει κλειδούχος

Καταγγελία σοκ από τον πρόεδρο των μηχανοδηγών – Σε ποιο τμήμα θα υπάρχει μόνο μια γραμμή και για την άνοδο και για την κάθοδο

Μετά την τραγωδία με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη, σοκ προκαλεί η καταγγελία πως και πάλι θα χρησιμοποιηθεί μονή γραμμή - και μάλιστα για 130 χιλιόμετρα - ελλείψει κλειδούχου.

Σύμφωνα με τον Κώστα Γεννηδούνια, ο οποίος είναι πρόεδρος των μηχανοδηγών, την πρώτη ημέρα της επανεκκίνησης των τρένων θα υπάρξει μία γραμμή - και για την κάθοδο και για την άνοδο - επειδή ο σταθμός Λιτοχώρου δεν έχει κλειδούχο.

«Αν δεν ντρέπεται κι η ντροπή ποιος ντρέπεται;» διερωτάται σε ανάρτησή του, υπογραμμίζοντας πως στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει έκτακτα το ΔΣ του Σωματείου Μηχανοδηγών του ΟΣΕ.

Αναλυτική η ανάρτηση του Κώστα Γεννηδούνια:

Σήμερα ο ΟΣΕ κάνει «επανεκκίνηση». Την πρώτη ημέρα της επανεκκίνησης , πριν από λίγο , μας ενημερώσαν ότι θα υπάρχει ΜΟΝΗ γραμμή μεταξύ Λάρισας- Πλατεως. Δηλαδή θα κινούμαστε σε μονή γραμμή 130 χιλιομέτρων , γιατί ο σταθμός Λιτοχώρου -που εργάζεται- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΟΥΧΟ. Αν δεν ντρέπεται & η ντροπή ποιος ντρέπεται ; Μονή γραμμή Λάρισα -Πλατύ γιατί έγινε ένα «βραχυκύκλωμα». Μετα τα χυδαία ψέμματα τους- και αυτό το σημερινό ολοκληρώνει την κοροϊδία - , ζητάνε από εμάς, να τους πιστέψουμε. Στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει έκτακτα το ΔΣ του Σωματείου μας. Γιατί για εμάς ουσία δεν είναι η επικοινωνία.

Δείτε την ανάρτηση:

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ