Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σύλληψη άνδρα στη Θεσπρωτία - Μετέφερε μετανάστες από την Ηλεία στα σύνορα

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας

Συνελήφθη τα ξημερώματα σε περιοχή της Θεσπρωτίας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για μεταφορά παράτυπων μεταναστών, καθώς και για παράνομη είσοδο στη χώρα και οδήγηση οχήματος χωρίς σχετική άδεια ικανότητας.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας εντόπισαν τον αλλοδαπό να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, χωρίς να είναι κάτοχος σχετικής άδειας ικανότητας και να επιβαίνουν σε αυτό 5παράτυποι μετανάστες.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο οδηγός είχε παραλάβει τους 5 αλλοδαπούς από περιοχή της Ηλείας προκειμένου να τους μεταφέρει έναντι αμοιβής κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, ώστε ακολούθως να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα στην Αλβανία. Κατασχέθηκαν το παραπάνω αυτοκίνητο, κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό 220 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Πηγή: ertnews

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απάντηση Καλλιάνου σε Γεωργιάδη: Δεν τα βάζω μαζί σου, φταίει η κλινική
«Όλα στο φως, χωρίς να φοβηθώ κανέναν που θα προσπαθήσει να με βγάλει ψεύτη, διότι στη θέση του πατέρα μου έχουν βρεθεί χιλιάδες άνθρωποι»
Απάντηση Καλλιάνου σε Γεωργιάδη: Δεν τα βάζω μαζί σου, φταίει η κλινική
Θεσσαλονίκη: Φράκαρε ο Περιφερειακός – Τεράστια ταλαιπωρία για οδηγούς (ΧΑΡΤΗΣ)
Πολύ μεγάλο μποτιλιάρισμα και ουρές χιλιομέτρων και στις δύο κατευθύνσεις του δρόμου – Αυξημένη κίνηση και μέσα στην πόλη
Θεσσαλονίκη: Φράκαρε ο Περιφερειακός – Τεράστια ταλαιπωρία για οδηγούς (ΧΑΡΤΗΣ)