Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βροχές κατηγορίας 2 αύριο - Με τι καιρό θα ψηφίσουμε στη Θεσσαλονίκη

Πότε αναμένονται παροδικές βροχές ή καταιγίδες σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών / meteo.gr

Με άστατο καιρό θα διεξαχθούν οι εκλογές αύριο, Κυριακή 21/05 σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/ meteo.gr.

Από την αρχή της ημέρας βροχές θα εκδηλώνονται κατά τόπους, κυρίως σε περιοχές της δυτικής, κεντρικής και νότιας χώρας, συνοδεία μεμονωμένων καταιγίδων. Βαθμιαία οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες, ενώ από τις μεσημεριανές ώρες θα επηρεάσουν σχεδόν το σύνολο της ηπειρωτικής χώρας, τα νησιά του Ιονίου και νησιώτικά τμήματα του Βορειοανατολικού Αιγαίου. Από αργά το απόγευμα υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν ασθενείς κατά βάση βροχές στις Κυκλάδες και στα Δωδεκανήσα. Σύμφωνα με την κατηγοριοποίηση του επεισοδίου βροχόπτωσης (RPI), η οποία εφαρμόζεται από τη μονάδα Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το αναμενόμενο επεισόδιο βροχόπτωσης κατατάσσεται στην Κατηγορία 2 (Μέτρια).

Παροδικές βροχές ή καταιγίδες θα εκδηλωθούν τόσο στο νομό Αττικής και την πόλη της Αθήνας, όσο και στο νομό και την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Στους προγνωστικούς χάρτες, αποτυπώνεται η γεωγραφική κατανομή των φαινομένων τα τρίωρα 06:00 - 09:00, 12:00 - 15:00 και 15:00 - 18:00 (ώρα Ελλάδας) της Κυριακής 21/05.

rains_may21_a.jpg
rains_may21_b.jpg
rains_may21_c.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φοιτητής θύμα αστυνομικών στις ΗΠΑ - Τον κακοποιούσαν 13 λεπτά (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)
Παρακολουθούσε μεταπτυχιακό πρόγραμμα τουριστικών επιχειρήσεων στο Μαϊάμι - Τον Φεβρουάριο επισκέφθηκε κλαμπ - Ύστερα από ένταση με τους ιδιοκτήτες...
Φοιτητής θύμα αστυνομικών στις ΗΠΑ - Τον κακοποιούσαν 13 λεπτά (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)
Θεσσαλονίκη: «Έφοδος» της αστυνομίας σε Εύοσμο και Κορδελιό
Ειδική επιχειρησιακή δράση της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας των ανηλίκων σε περιοχές του...
Θεσσαλονίκη: «Έφοδος» της αστυνομίας σε Εύοσμο και Κορδελιό