Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ασφαλιστής στην Κω εξέδιδε πλαστά συμβόλαια και εισέπραττε τα ασφάλιστρα

O ασφαλιστής συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ηρακλειδών

«Μαϊμού» συμβόλαια για την ασφάλιση οχημάτων συνέτασσε ένας ασφαλιστής στην Κω, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή από αστυνομικούς του τμήματος Ηρακλειδών, στο πλαίσιο έρευνας που ξεκίνησε έπειτα από αλλεπάλληλες καταγγελίες των ανυποψίαστων πελατών του.

Όπως διαπιστώθηκε από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί, ο δράστης κατάρτιζε πλαστά συμβόλαια ή εξέδιδε ασφαλιστήρια μικρότερης διάρκειας και κάλυψης από αυτές που αναγραφόταν στο συμβόλαιο και μάλιστα σε άλλη εταιρεία από αυτήν που είχε συμφωνήσει με τους πελάτες. Στη συνέχεια, εισέπραττε τα ασφάλιστρα χωρίς να προβαίνει στην συμφωνημένη ασφάλιση.

Στον επαγγελματικό χώρο που χρησιμοποιούσε ο ασφαλιστής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 131 πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων, μια ηλεκτρονική φόρμα παραγωγής ασφαλίστρων, τρία κυνηγετικά όπλα που κατείχε χωρίς άδεια και 535 ευρώ. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, πλαστογραφία και παράνομη οπλοκατοχή και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

Είχε όπλα και πυροκροτητή

Σε τυχαίο έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας Έλληνας σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας και συνελήφθη, αφού στην κατοχή του βρέθηκε ένα αεροβόλο όπλο, το πρωί της Παρασκευής.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του οι αστυνομικοί βρήκαν ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε παράνομα, μία κροτίδα και έναν πυροκροτητή. Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και ο κάτοχός τους οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενος για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί εκρηκτικών.

Πηγή: protothema

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

test-koronoios
ΕΟΔΥ: 6 θάνατοι από κορωνοϊό, 6 διασωληνωμένοι την τελευταία βδομάδα
Η θετικότητα για γρίπη στην κοινότητα εξακολουθεί να είναι άνω του 10% και διατηρείται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, με επικράτηση της γρίπης τύπου...
ΕΟΔΥ: 6 θάνατοι από κορωνοϊό, 6 διασωληνωμένοι την τελευταία βδομάδα
Χρηστίδης: Οι εκκλησίες δεν έχουν ανάγκη τον κ. Βελόπουλο για πορτιέρη
«Τα χτεσινά λόγια του κ. Βελόπουλου δείχνουν ότι επί της ουσίας η στάση του εμφορείται μόνο από μικροκομματικά οφέλη» δήλωσε ο κ. Χρηστίδης
Χρηστίδης: Οι εκκλησίες δεν έχουν ανάγκη τον κ. Βελόπουλο για πορτιέρη