Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τράπεζα Θεμάτων: Χωρίς προβλήματα σήμερα οι εξετάσεις στα σχολεία

«Όλα δουλεύουν ιδανικά. Τα σχολεία μπήκαν ομαλά, πήραν τα θέματα, κανένα πρόβλημα» τόνισε ο Κόπτσης

Συνεχίζονται χωρίς κανένα πρόβλημα οι προαγωγικές εξετάσεις για τους μαθητές της ΄Α και της ΄Β Λυκείου, οι οποίοι εξετάζονται με θέματα από την τράπεζα θεμάτων, μετά και τη νέα κυβερνοεπίθεση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης.

Παρά τις μεγάλες καθυστερήσεις που σημειώθηκαν χθες στην Τράπεζα Θεμάτων η ΄Γ Λυκείου ολοκλήρωσε κανονικά τις απολυτήριες εξετάσεις προκειμένου να συνεχίσει με τις Πανελλαδικές, για τις οποίες το υπουργείο Παιδείας διαβεβαιώνει ότι το σύστημα μετάδοσης θεμάτων είναι τελείως διαφορετικό από αυτό των ενδοσχολικών.

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, Αλέξανδρος Κόπτσης, μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε ότι σήμερα κυλούν πολύ ομαλά τα πράγματα. «Από το πρωί, από τα χαράματα που είμαστε πάνω στο σύστημα όλα δουλεύουν ιδανικά. Τα σχολεία μπήκαν ομαλά, πήραν τα θέματα, κανένα πρόβλημα» τόνισε.

Ο κ. Κόπτσης εξήγησε ότι το σύστημα ασφαλείας λειτούργησε από την πρώτη επίθεση και έτσι διεκπεραιώθηκε το 90% των εξετάσεων. Σημείωσε δε ότι στόχος της επίθεσης ήταν να δημιουργηθεί αναταραχή, να δημιουργεί μια αστάθεια και μια αποσταθεροποίηση.

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Κόπτση:

Πηγή: ertnews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου
Δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ πριν από τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος
Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου