Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τέσσερα χρόνια με αναστολή σε ντράμερ για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης

Το δικαστήριο απάλλαξε τον 70χρονο από τις άλλες τρεις υποθέσεις που τον βάρυναν

Ποινή φυλάκισης 4 ετών με αναστολή επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον ντράμερ που είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με δημοφιλές συγκρότημα για την μία από τις τέσσερεις περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης κοριτσιών για τις οποίες δικάστηκε.

Το δικαστήριο απάλλαξε τον 70χρονο από τις άλλες τρεις υποθέσεις που τον βάρυναν, κρίνοντας ότι οι πράξεις που του αποδίδονται είναι πλημμεληματικού βαθμού και έτσι έχουν παραγραφεί λόγω παρέλευσης 5ετίας.

Στον μουσικό αναγνωρίστηκαν τα ελαφρυντικά του πρότερου σύννομου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη, ενώ για την αναστολή ορίστηκε όρος η υποχρεωτική εμφάνιση του καταδικασθέντα σε Αστυνομικό Τμήμα σε τακτά διαστήματα.

Ο 70χρονος μουσικός επιστρέφει στην φυλακή όπου εκτίει ποινή 5ετους κάθειρξης που του επιβλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης στον Ωρωπό το 2011-2013.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιακουμάκης για τις επιθέσεις εναντίον του: «Μακάρι αυτοί να βρουν το νόημα της ζωής»
Τι απάντησε ο ποδοσφαιριστής μετά τις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχτηκε λόγω του χαμένου πέναλτι στον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδος από τη Γεωργία
Γιακουμάκης για τις επιθέσεις εναντίον του: «Μακάρι αυτοί να βρουν το νόημα της ζωής»