Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σοκ στην Καβάλα από την δολοφονία 68χρονης γυναίκας - Δύο οι ύποπτοι

astynomia

Πού έχουν στραφεί οι έρευνες για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας

Σοκαρισμένη είναι η μικρή κοινωνία της τοπικής κοινότητας Ποδοχωρίου του δήμου Παγγαίου, δυτικά της Καβάλας, από το βίαιο θάνατο μιας 68χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Παρασκευής κοντά στο ποιμνιοστάσιό της.

Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στη σορό της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, έδειξε εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις που της προκάλεσε ο δολοφόνος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν περιορίσει τον κύκλο υπόπτων σε δυο άτομα, ωστόσο δεν έχουν καταλήξει ακόμη στο ποιος είχε κίνητρο για να σκοτώσει με βάναυσο τρόπο την άτυχη γυναίκα χτυπώντας την άγρια σε όλο της το σώμα.

Αρχικά, ο ιατροδικαστής που κλήθηκε στο σημείο δεν εντόπισε εμφανή ίχνη που να δείχνουν ότι η 68χρονη έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας. Ωστόσο, όταν έκανε νεκροτομή στη σορό της, το μεσημέρι του Σαββάτου, διαπίστωσε ότι έφερε εσωτερικές κακώσεις που προκλήθηκαν από βίαια χτυπήματα με αμβλύ όργανο. Οι αστυνομικοί «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή για να εντοπίσουν το όπλο του εγκλήματος.

«Μάθαμε ότι την έψαχνε ο σύζυγός της και λίγη ώρα μετά βρέθηκε νεκρή κοντά στο μαντρί», αναφέρει στο protothema.gr στενός συγγενής της άτυχης γυναίκας.

Όπως αναφέρει ο ανιψιός της 68χρονης, κάνεις δεν ξέρει ποιος και γιατί θα μπορούσε να δολοφονήσει την θεία του, αφού επρόκειτο για έναν πολύ ήσυχο και καλό άνθρωπο που δεν είχε προσωπικές διαφορές με κανέναν. Ο ίδιος κάνει λόγο για μία γυναίκα που, μαζί με τον σύζυγό της, ασχολούνταν με την κτηνοτροφία και είχαν περίπου δέκα ζώα που φρόντιζαν, ενώ το αντρόγυνο δεν είχε παιδιά.

«Το μαντρί βρίσκεται 400 μέτρα από το σπίτι της και συνήθιζε να πηγαίνει καθημερινά στα ζώα και να επιστρέφει το απόγευμα. Όταν την Παρασκευή πέρασε η ώρα και δεν επέστρεψε ξεκίνησε να την ψάχνει ο σύζυγός της. Μόλις την βρήκε κάλεσε για βοήθεια και βρέθηκε εκεί και ο ανιψιός του. Δεν φαίνονταν τα χτυπήματα που έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση», τονίζει ο συγγενής του θύματος, προσθέτοντας ότι όλοι θέλουν να μάθουν το συντομότερο ποιος μπορεί να σκότωσε την 68χρονη, κάτι το οποίο έρευνα ή αστυνομία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ουκρανία: Εκκενώνονται δύο νοσοκομεία στο Κίεβο υπό το φόβο ρωσικών επιδρομών
Από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 1.682 επιθέσεις σε εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης
Ουκρανία: Εκκενώνονται δύο νοσοκομεία στο Κίεβο υπό το φόβο ρωσικών επιδρομών
«Ακριβό μου σπίτι»: Δεύτερη ακριβότερη στην ΕΕ η Ελλάδα - Πόσος μισθός πάει για στέγαση
Eάν ληφθεί υπόψη το εισόδημα που έχουν τα ελληνικά νοικοκυριά, τότε θεωρείται η δεύτερη ακριβότερη χώρα στη στέγαση
«Ακριβό μου σπίτι»: Δεύτερη ακριβότερη στην ΕΕ η Ελλάδα - Πόσος μισθός πάει για στέγαση