Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γρεβενά: Αρκούδα έφτασε σε.... στάση λεωφορείου (VIDEO)

Το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου

Η αρκούδα στα Γρεβενά όχι μόνο μπήκε σε κατοικημένη περιοχή, αλλά έφταση σε στάση λεωφορείου στο Πολυνέρι. Το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου…

Η αρκούδα βρίσκεται σε στάση στα Γρεβενά και κάποια στιγμή αντιλαμβάνεται το λεωφορείο να πλησιάζει. Η ανθρώπινη παρουσία την ενοχλεί και αρχίζει να τρέχει, με τους επιβάτες να καταγράφουν τις εικόνες με τα κινητά τους τηλέφωνα. Οι εμφανίσεις των άγριων θηλαστικών στην πόλη πυκνώνουν και η ανησυχία είναι έντονη.

‘Ενα σπάνιο θέαμα με μια αρκούδα να τρέχει στο δάσος, αντίκρισαν το πρωί εκδρομείς από τη Λάρισα και τον Τύρναβο, μέλη του συλλόγου Σμιξιωτών, που πήγαιναν για μια εκδήλωση στο χωριό τους.

Πιο συγκεκριμένα στη θέση Αγία Παρασκευή στο Πολυνέρι στα Γρεβενά σε μια στάση του λεωφορείου έκπληκτοι αντίκρισαν την αρκούδα που αρχικά ήταν ήρεμη να το βάζει στα πόδια φανερά ενοχλημένη από την ανθρώπινη παρουσία.

Κάποιοι απαθανάτισαν τη σκηνή και τη μοιράζονται στα social media. Δείτε στο βίντεο που εξασφάλισε το paidis.com, την αρκούδα και ακούστε κάποιες από τις αντιδράσεις των εκδρομέων.

Πηγή newsit.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ