Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ρεγγίνα Μακέδου: Η ανάρτηση για τη δήλωση Πνευματικού και το τηλεφώνημα Μητσοτάκη

Η κ. Μακέδου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τις δηλώσεις του κ. Πνευματικού - Τι της είπε ο Μητσοτάκης

Με αφορμή τις δηλώσεις του αποπεμφθέντος πλέον από την εκλογική μάχη της ΝΔ Σπύρου Πνευματικού η καρκινοπαθής Ρεγγίνα Μακέδου ανέβασε στα social media βίντεο, με το οποίο καλούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να της απαντήσει «ποιος αποφασίζει πόσο θα παλέψω; Έχω- έχουμε δικαίωμα να παλεύουμε μέχρι να μας βγει η ψυχή!!!».

Η ίδια με δεύτερη ανάρτηση ενημέρωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε μαζί της και της τόνισε «ότι είναι κάθετα αντίθετος σε τέτοιες δηλώσεις, ότι είδε το βίντεο μου και ότι λυπάται που τόσοι άνθρωποι με καρκίνο ένιωσαν άσχημα!».

Η κ. Μακέδου συχνά ανεβάζει στους λογαριασμούς της μηνύματα υποστήριξης και ενθάρρυνσης των καρκινοπαθών να συνεχίσουν τον σκληρό αγώνα που δίνουν ενάντια στην ασθένεια, εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τις δηλώσεις του κ. Πνευματικού λέγοντας:

 «Ποιος θα αποφασίσει ότι μπορεί να τραβήξει τη γραμμή; Εμένα οι γιατροί μου με τραβούσαν από το θάνατο κάθε μέρα ακόμα και όταν εγώ πίστευα ότι φεύγω... Πώς λέγεται γιατρός αυτος ο «κύριος» …

» Τρία χρόνια παλεύω όπως χιλιάδες άλλοι… είδα ανθρώπους που όλοι πίστευαν ότι είναι τελειωμένοι να κερδίζουν!!! Ποιος αποφασίζει ποσό θα παλέψω; Έχω- έχουμε δικαίωμα να παλεύουμε μέχρι να μας βγει η ψυχή!!! 

» Νιώθω αηδία … όχι στεναχώρια!!! Νιώθω ντροπή όχι θυμό!!! Νιώθω ότι ο ιατρικός σύλλογος πρέπει να διαγράψει τον κ. Πνευματικό γιατί προσβάλει τους γιατρούς που μας σώζουν και παλεύουν στα ίσια τον θάνατο μαζί μας !!!!

» Ειλικρινά περιμένω απάντηση από τον κ. Μητσοτακη και δεν κάνω πλάκα!!! Προσβάλετε εμάς και τους ηρωες θεράποντες ιατρούς μας!!!! ».

@reginamakedou @Kyriakos Mitsotakis ♬ original sound - Regina Makedou

 

Σε δεύτερη ανάρτησή της η κ. Μακέδου ενημέρωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε μαζί της και της τόνισε «ότι είναι κάθετα αντιθέτος σε τέτοιες δηλώσεις, ότι είδε το βίντεο μου και ότι λυπάται που τόσοι άνθρωποι με καρκίνο ένιωσαν άσχημα!».

Η δεύτερη ανάρτηση της κ. Μακέδου:

«Δεν θα το πίστευα ποτε !!!!! Εκτός Βουλής και εκτός ψηφοδελτίου ο κ. Πνευματικός και πριν 5 λεπτά μιλούσα στο τηλέφωνο με τον ίδιο τον κ.  Μητσοτάκη ο οποίος μου είπε ότι είναι κάθετα αντιθέτως σε τέτοιες δηλώσεις, ότι είδε το βίντεο μου και ότι λυπάται που τόσοι άνθρωποι με καρκίνο ένιωσαν άσχημα! Μέσω του Win Cancer έγινε η επικοινωνία και ναι είναι ένα βήμα να μας ακούν οι πολιτικοί. 

Μη ξεκινήστε τις πολιτικές διαμάχες δεν με αφορούν! Εύχομαι να μην υπάρχουν τέτοιες δηλώσεις ξανά από πολιτικούς από κανένα κόμμα καμία παράταξη! Δεν με ενδιαφέρει το κόμμα ο καρκίνος δεν είναι πολιτική! Ευχαριστώ για την άμεση αντίδραση».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ