Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σε άθλια κατάσταση σκύλος στη Λαμία – Τον είχε υποσιτισμένο μέσα σε περίφραξη

Συνελήφθη από την αστυνομία ο ιδιοκτήτης του σκύλου έπειτα από καταγγελία εναντίον του

Σε καταγγελία σε βάρος ενός 44χρονου, προχώρησε η Πρόεδρος του φιλοζωικού Συλλόγου Λαμίας, το μεσημέρι της Κυριακής (11/6). Στην καταγγελία της, υποστήριζε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ότι σε οικόπεδο το οποίο ήταν περιφραγμένο, βρισκόταν ένα σκυλί σε άσχημες συνθήκες.

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο εν λόγω οικόπεδο, βρήκαν το σκυλί και στη συνέχεια συνέλαβαν τον 44χρονο, για το νόμο περί δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων. Όπως διαπιστώθηκε το ζώο δεν είχε ούτε τσιπ, ενώ ήταν και εμφανώς υποσιτισμένο χωρίς καν να έχει τη δύναμη να κινηθεί.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την εισαγγελία και μέλη του τοπικού Φιλοζωικού Συλλόγου -χωρίς την αντίσταση του 44χρονου- μπήκαν μέσα στο οικόπεδο για να μεταφέρουν το σκυλί σε κτηνίατρο.

Τελικά ο 44χρονος αφέθηκε ελεύθερος λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Κυριακής (11/6), μετά από σχετική εισαγγελική παραγγελία και αφού πρώτα του επιβλήθηκε το πρόστιμο των 1.300 ευρώ.

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοκολάτα: «Τσουχτερή» για αγρότες και καταναλωτές η τιμή του κακάο
Δεδομένου ότι οι τιμές σε δημοφιλή προϊόντα σοκολάτας έχουν ανέβει έως και 50% από πέρυσι, ορισμένοι αναλυτές προειδοποιούν ότι μπορεί να εξελιχθεί...
Σοκολάτα: «Τσουχτερή» για αγρότες και καταναλωτές η τιμή του κακάο