Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στο «φως» βίντεο με το τζιπ των δραστών της διπλής δολοφονίας στον Κορυδαλλό

Στα πλάνα διακρίνεται το μαύρο ΙΧ να κατευθύνεται προς τον τόπο εκτέλεσης των δύο ανδρών

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται βίντεο, που δείχνει το αυτοκίνητο των εκτελεστών του 37χρονου και του 31χρονου γαμπρού του στον Κορυδαλλό. Στα πλάνα διακρίνεται το μαύρο ΙΧ να κατευθύνεται προς τον τόπο εκτέλεσης των δύο ανδρών.

Μετά την εκτέλεση, οι δράστες διέφυγαν από το σημείο, μετέβησαν στον Σκαραμαγκά και έκαψαν το όχημα, με το οποίο πήγαν στον Κορυδαλλό, προκειμένου να εξαφανίσουν κάθε ίχνος που θα μπορούσε να οδηγήσει στην ταυτοποίησή τους.

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι ο αριθμός των σφαιρών που σκότωσαν τον 38χρονο «Ράμπο» είναι ακαθόριστος, καθώς ο ιατροδικαστής δεν μπορεί να πει με σαφήνεια πόσες φορές πυροβολήθηκε.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έριξαν περισσότερες από 20 σφαίρες στο σώμα και το κεφάλι του 38χρονου, καθώς βρήκαν τουλάχιστον δέκα κάλυκες μέσα στην καμπίνα του θωρακισμένου αυτοκινήτου και 44 ακόμη εκτός του οχήματος.
Τι ερευνούν οι αστυνομικοί
Οι αστυνομικοί θέλουν να εξακριβώσουν τη διαδρομή που ακολούθησε το αυτοκίνητο όταν προσέγγισε την πολυκατοικία όπως και εκείνη κατά το δρομολόγιο διαφυγής.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι αστυνομικοί προσπαθούν, επίσης, να διαπιστώσουν εάν στο επίμαχο όχημα επιβιβάστηκε ή αποβιβάστηκε κάποιο άλλο άτομο, εάν υπάρχει παράλληλη κίνηση άλλων οχημάτων και μοτοσικλετών που θα μπορούσαν να ανήκουν στην υποστηρικτική ομάδα των δύο εκτελεστών.
Πάντως πρόκειται για μία πολύ χρονοβόρα διαδικασία, καθώς οι Αρχές έχουν συλλέξει δεκάδες βίντεο που θα πρέπει να τα εξετάσουν με μεγάλη προσοχή.

Πηγή: Protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους