Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ακρίτα για τα γραφικά στο «Live News»: «Ντροπή κύριε Ευαγγελάτε, ντροπή Mega»

Η υποψήφια βουλευτής σχολίασε με καυστικό τρόπο το γραφικό που έβαλε τον Ευαγγελάτο πάνω σε σκάφος του λιμενικού

Εναντίον του Νίκου Ευαγγελάτου και του Mega καταφέρθηκε η Έλενα Ακρίτα, με ανάρτησή της στο Facebook. Η υποψήφια βουλευτής με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ενοχλήθηκε από τη χρήση γραφικών από τον παρουσιαστή της εκπομπής "Live News".

Ο Νίκος Ευαγγελάτος, για τις ανάγκες της εκπομπής, τοποθέτησε τον εαυτό του πάνω σε ένα σκάφος του λιμενικού, ίδιο με αυτά που συμμετέχουν στην επιχείρηση διάσωσης ανοιχτά της Πύλου.

Ωστόσο, η Έλενα Ακρίτα θεώρησε ότι εκμεταλλεύτηκε την τραγωδία με απαράδεκτο τρόπο και προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση: «Οπτικοποιώντας για τις ανάγκες του τηλεοπτικού σόου, ίσως το πιο τραγικό ναυάγιο που έγιναν ποτέ στην Ελλάδα. Ντροπή, κύριε Ευαγγελατε. Ντροπή Mega TV.

Απλά, ντροπή».

Δείτε την ανάρτησή της:

 

Ο Νίκος Ευαγγελάτος συνηθίζει να παρουσιάζει τα θέματα της εκπομπής του συνοδεία γραφικών, τα οποία πολλές φορές γίνονται viral με χιουμοριστικά σχόλια, ή προκαλούν σφοδρές αντιδράσεις.

Ο δημοσιογράφος με τη βοήθεια της τεχνολογίας μας ξενάγησε στη φυλακή και το κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου, μπήκε σε βάρκες, στάθηκε μέσα σε φλόγες, «βυθίστηκε» παρουσιάζοντας πώς χτυπήθηκε η γέφυρα στην Ουκρανία, έκανε βόλτα στο διάστημα ανεβαίνοντας σε αστεροειδή στην είδηση τεχνητής σύγκρουσης από τη ΝΑΣΑ, δέχθηκε τον Βλαντιμίρ Πούτιν στο πλατό, περπάτησε τη θάλασσα της Οδησσού...

Επίσης, στην οθόνη της επαυξημένης πραγματικότητας του δημοσιογράφου είδαμε με γραφικά το ολόγραμμα του νεκρού παιδιού, στην υπόθεση της Πάτρας, της Τζωρτζίνας, δίπλα στον παρουσιαστή. Μια ατυχέστατη προσομοίωση που προκάλεσε θύελλα και πλήθος σφοδρών αντιδράσεων στα social media.

Πηγή: thetoc.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Μην είσαι αγκωνόμυαλος - Για τη ζωή σου φοράς το κράνος σου»: Βίντεο της Αστυνομίας
«Για ωραίο χαμόγελο πας οδοντίατρο, για τη ζωή σου φοράς το κράνος σου» επισημαίνεται στο βίντεο
«Μην είσαι αγκωνόμυαλος - Για τη ζωή σου φοράς το κράνος σου»: Βίντεο της Αστυνομίας
Σοκάρει σφοδρό τροχαίο έξω από μεγάλα καταστήματα – ΙΧ παρέσυρε πεζούς (VIDEO)
26χρονος οδηγός χτύπησε με το αυτοκίνητό του δύο γυναίκες, 53 και 33 ετών, μαζί με τα τρία παιδιά της 33χρονης, ηλικίας 5, 8 και 10 ετών
Σοκάρει σφοδρό τροχαίο έξω από μεγάλα καταστήματα – ΙΧ παρέσυρε πεζούς (VIDEO)