Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τραγικό τέλος για την 27χρονη Αναστάζια στην Κω - Βρέθηκε νεκρή

Επαληθεύτηκαν οι φόβοι για δολοφονία της 27χρονης

Η σορός της Αναστάζια εντοπίστηκε λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα στην περιοχή Αλυκές, ένα χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται από την αστυνομία.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας ήταν ανάμεσα σε χόρτα. Εθελόντρια που έπαιρνε μέρος στις έρευνες είδε πρώτη τις σκληρές εικόνες στο σημείο και ειδοποίησε την αστυνομία.

Όπως αναφέρει το newsit, όλα δείχνουν πως η 27χρονη δολοφονήθηκε και μένει να διαπιστωθεί πώς και από ποιους. Η σκέψη για έγκλημα βρισκόταν στο μυαλό των αστυνομικών που τρέχουν τις έρευνες από την πρώτη στιγμή.

Για την τραγική είδηση ενημερώθηκαν τόσο η μητέρα της 27χρονης όσο και ο σύντροφός της, που την αναζητούσε από την πρώτη στιγμή. Ήλπιζαν και οι δύο σε ένα θαύμα.

Υπενθυμίζεται πως την εξαφάνιση της 27χρονης είχε δηλώσει στην Αστυνομία ο σύντροφός της την Τρίτη (13/6), καταγγέλλοντας ότι τα ίχνη της συντρόφου του χάθηκαν από τις 12 Ιουνίου.

Στην επιχείρηση εντοπισμού συμμετείχαν κλιμάκια της Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης καθώς και εθελοντές οι οποίοι με drone και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά «χτένισαν» την περιοχή στην οποία εντοπίστηκε για τελευταία φορά η 27χρονη. Παράλληλα κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικης μετέβη το Σάββατο (17/6) στο νησί προκειμένου να συμβάλει στις έρευνες.

Παράλληλα μεγάλο βάρος δόθηκε και στις καταθέσεις ατόμων που βρίσκονταν στο εργασιακό περιβάλλον της 27χρονης καθώς και του συντρόφου της με τον οποίο ήρθαν πριν από ένα μήνα στη Κω για να εργαστούν το καλοκαίρι και ο οποίος ήταν ο τελευταίος που επικοινώνησε μαζί της πριν χαθούν τα ίχνη της. Την ίδια ώρα συγγενείς και φίλοι της 27χρονης την αναζητούσαν ακόμη και στα τουρκικά παράλια μέσω social media, εκτιμώντας ότι την έχουν απαγάγει.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν γρατζουνιές και σημάδια πάλης πάνω στο σώμα του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται με την κατηγορία της αρπαγής και θεωρείται ο βασικος ύποπτος για την εξαφάνιση και το θάνατο της 27χρονης Πολωνής.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι άνδρες της Ασφάλειας Κω παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής Αρχής διενήργησαν έρευνα στο σπίτι του 32χρονου στο Μαρμάρι και συνέλεξαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Ανάλογη έρευνα έγινε και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο έμενε η νεαρή ξενοδοχοϋπάλληλος.

Ένα ακόμη σημαντικο στοιχείο που εξετάζουν οι Αρχές, είναι ότι ο άντρας, πάνω στον οποίο βρέθηκε ένα αεροπορικό εισιτήριο για την Ιταλία, το οποίο φέρεται να είχε εκδοθεί την αμέσως επόμενη ημέρα από την εξαφάνιση της κοπέλας, δεν είχε ενημερώσει κανέναν -ούτε τον συγκάτοικό του- ότι σκόπευε να φύγει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: 200 εθελοντές όλο το καλοκαίρι για τον κίνδυνο πυρκαγιάς στο Σέιχ Σου
Για πρώτη φορά συστήθηκε φέτος και κλιμάκιο εντοπισμού και απεγκλωβισμού άγριων ζώων από 10 εθελοντές
Θεσσαλονίκη: 200 εθελοντές όλο το καλοκαίρι για τον κίνδυνο πυρκαγιάς στο Σέιχ Σου
Ντόμινο δηλώσεων Μαρινάκη - Κασσελάκη για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου
«Αντί να σιωπήσει προσπαθεί να εργαλειοποιήσει πολιτικά την αποφυλάκιση του Μιχαλολιάκου» δηλώνει ο Παύλος Μαρινάκης
Ντόμινο δηλώσεων Μαρινάκη - Κασσελάκη για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου