Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χανιά: 17χρονος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού ανήλικης - Στο νοσοκομείο η κοπέλα

Στην τουαλέτα καταστήματος εστίασης φέρεται να αποπειράθηκε να βιάσει ο 17χρονος την 15χρονη

Μία καταγγελία για απόπειρα βιασμού ενός κοριτσιού 15 ετών από έναν 17χρονο σε τουαλέτα καταστήματος εστίασης, ερευνούν οι Αρχές στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr το περιστατικό φέρεται να εκτυλίχθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Μία παρέα νεαρών, ανάμεσά τους ο 17χρονος και η 15χρονη διασκέδαζαν στο κατάστημα. Κάποια στιγμή τα δύο παιδιά απομακρύνθηκαν από το τραπέζι και βρέθηκαν στην τουαλέτα του καταστήματος. Εκεί ο 17χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία, φέρεται να επιχείρησε να συνευρεθεί σεξουαλικά με τη 15χρονη.

Έχασε την επαφή με το περιβάλλον η 15χρονη

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως και οι δύο ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και μάλιστα η ανήλικη κάποια στιγμή φέρεται να έχασε τις αισθήσεις της.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει την κοπέλα στο Νοσοκομείο αλλά και η Αστυνομία για τη διερεύνηση του συμβάντος.

Η καταγγελία που έγινε στη συνέχεια στην αστυνομία για την φερόμενη απόπειρα βιασμού, υποβλήθηκε από τους γονείς της 15χρονης.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά φέρονται να διατηρούσαν σχέση στο παρελθόν. Ο 17χρονος συνελήφθη, όπως επίσης και η υπεύθυνη του καταστήματος για πώληση αλκοολούχων ποτών σε ανήλικους.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι
Η αμερικανική εκτίμηση βασίστηκε σε μια σειρά πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων διαβαθμισμένων πληροφοριών, και σε μια ανάλυση των δημόσιων...
Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι