Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Κλειδί» το SMS που έστειλε η Αναστάζια στον φίλο της – Λίγο πριν το μοιραίο τέλος

Το μήνυμα που έστειλε στον σύντροφό της - Έφυγαν για Πολωνία η μητέρα και ο σύντροφος της κοπέλας

Όσο συνεχίζεται η έρευνα για την εξιχνίαση του εγκλήματος με θύμα την 27χρονη Αναστάζια στην Κω και τα ερωτήματα παραμένουν πολλά και αναπάντητα, πολωνικά ΜΜΕ φέρνουν στο φως της δημοσιότητας νέες δηλώσεις του πατέρα της άτυχης νεαρής γυναίκας, ενώ κλειδί πιθανόν θεωρείται το επίμαχο μήνυμα που έστειλε στον φίλο της πριν από το μοιραίο τέλος. 

«Κατάφερε να στείλει ένα στίγμα τοποθεσίας όπου υποτίθεται θα έδιναν ραντεβού. Ο 28χρονος πήγε αλλά δεν τη βρήκε εκεί» είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας της.

Εν τω μεταξύ, για την Πολωνία αναχώρησαν η μητέρα και ο σύντροφος της Αναστάζια μαζί με την ομάδα ντετέκτιβ που είχε φέρει από τη χώρα της η μητέρα της άτυχης 27χρονης.

Οπως γράφουν πολωνικά ΜΜΕ, η μητέρα της Αναστάζια έφθασε στην Κω την περασμένη Παρασκευή μαζί με ομάδα ντετέκτιβ. 

«Για την οικογένεια της νεαρής Πολωνής, ήταν ένα αδιανόητο πλήγμα. Ήταν αμέσως σαφές ότι η Αναστασία είχε πέσει θύμα ανθρωποκτονίας και ο κύριος ύποπτος ήταν ο 32χρονος Salhuddin S., ένας Μπαγκλαντεσιανός που ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τη γυναίκα ζωντανή. Τη Δευτέρα, 19 Ιουνίου, η μητέρα της Αναστασίας και ο φίλος της αντιμετώπισαν το εξαιρετικά οδυνηρό έργο της αναγνώρισης του πτώματος. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τι πρέπει να ένιωσε η γυναίκα όταν, αργότερα εκείνη την ημέρα, είδε τον ύποπτο για την υπόθεση θανάτου της κόρης της να οδηγείται στο δικαστήριο. Για τους συγγενείς της Αναστασίας, το ταξίδι στην Ελλάδα περιείχε τεράστιες συναισθηματικές αποσκευές. Δεν είναι περίεργο, λοιπόν, που μόλις ολοκληρώθηκαν όλες οι διατυπώσεις, η μητέρα της 27χρονης και ο φίλος της αποφάσισαν να επιστρέψουν στην Πολωνία»  γράφει η πολωνική Fakt.pl.

Την ίδια ώρα, το wiadomosci.radiozet.pl αναρωτιέται αν το sms που έστειλε η Αναστάζια στον σύντροφό της είναι το κλειδί της λύσης του μυστηρίου. Πρόκεται για το μήνυμα που υποτίθεται ότι έστειλε η 27χρονη στον σύντροφό της, ενώ ήδη βρισκόταν στο σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού και φέρεται να του έγραφε ότι αισθανόταν «άβολα».

Προσθέτει, δε, σύμφωνα με όσα αφηγήθηκε ο πατέρας της: «Η Αναστασία δολοφονήθηκε με κτηνώδη τρόπο στο ελληνικό νησί της Κω. Εκεί εργαζόταν και ζούσε με τον σύντροφό της. Ο πατέρας της γυναίκας παραδέχτηκε ότι η κόρη του "βρισκόταν στο λάθος μέρος και εμπιστευόταν τους λάθος ανθρώπους''. Η κόρη του βρισκόταν σε αναρρωτική άδεια επειδή είχε κάψει το χέρι της. ''Την ημέρα που εξαφανίστηκε στις 10.30 το βράδυ, επρόκειτο να συναντήσει τον φίλο της στο μπαρ Alexander, μερικές εκατοντάδες μέτρα από τη δουλειά τους. Του τηλεφώνησε για να του πει ότι θα ήταν εκεί σε λίγα λεπτά, αλλά δεν έφτασε"».

Σύμφωνα με το εν λόγω πολωνικό μέσο, που επικαλείται δηλώσεις του πατέρα της Αναστάζια, η 27χρονη κατάφερε να στείλει ένα στίγμα τοποθεσίας όπου υποτίθεται θα έδιναν ραντεβού. Ο 28χρονος πήγε, αλλά δεν τη βρήκε εκεί. Μάλιστα, ο πατέρας της νεαρής φέρεται να τόνισε ότι ο φίλος της κόρης του ήθελε να δηλώσει αμέσως την εξαφάνισή της στην αστυνομία, αλλά του είπαν να το κάνει την επόμενη μέρα.

Τότε, πρόσθεσε ο πατέρας της δολοφονημένης γυναίκας, πήγε στο αστυνομικό τμήμα, αλλά η εντατική έρευνα ξεκίνησε μια ημέρα αργότερα: «Τότε ήταν που άρχισαν να εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, ανακάλυψαν τους αριθμούς της μοτοσικλέτας με την οποία υποτίθεται θα μετακινούνταν και έφτασαν στον δράστη».

Πηγή: protothema.gr 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας