Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Προφυλακίστηκε ο 80χρονος που σκότωσε 52χρονο για κτηματικές διαφορές

Τι συνέβη

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 80χρονος που χθες πυροβόλησε πισώπλατα κι σκότωσε έναν 52χρονο με τον οποίο είχαν κτηματικές διαφορές.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το θύμα -πατέρας τεσσάρων παιδιών- δέχτηκε τηλεφώνημα από τον 80χρονο ο οποίος του ζήτησε τον λόγο για κάποια από τα ζώα του που μπήκαν στην ιδιοκτησία του δράστη. Το θύμα μετέβη στο σημείο για να εξακριβώσει αν τα ζώα του, είχαν προκαλέσει φθορές στην ιδιοκτησία του δράστη.

Όμως όπως αποδείχτηκε ο 80χρονος δεν έμεινε μόνο εκεί… Με την καραμπίνα ανά χείρας, πήγε στο χωράφι και λογομάχησε με τον 52χρονο. Ο δράστης σήκωσε την καραμπίνα και αφού το θύμα είχε γυρίσει την πλάτη του για να φύγει, τον πυροβόλησε δυο φορές στην πλάτη από απόσταση σχεδόν τριών μέτρων.

Εμβρόντητος ο αδελφός του θύματος, ο οποίος είχε πάει στο χωράφι νωρίτερα από όλους και είδε τον μικρότερο του αδελφό, να πέφτει νεκρός μπροστά στα μάτια του, παρά το αρχικό σοκ, επιχείρησε να αφοπλίσει τον δράστη.

Εκείνος όμως, έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του και επιχείρησε να τον πυροβολήσει αλλά ευτυχώς δεν είχε αλλά φυσίγγια.

Πηγή: ΕΡΤ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ