Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κως: «Την ημέρα της απαγωγής μου τηλεφώνησε», λέει η μητέρα της Αναστάζια

anastazia-kos

Η ανάρτηση της μητέρας στο Facebook

Για τα τελευταία λόγια που αντάλλαξε με την κόρη της, Αναστάζια, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη στο νησί της Κω, όπου εργαζόταν και ήταν πολύ χαρούμενη για αυτό, μίλησε η κυρία Ναταλία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η μητέρα της 27χρονης μίλησε στο Πολωνικό Πρακτορείο Ειδήσεων περιγράφοντας την τελευταία συνομιλία που είχε μαζί της, την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της.

«Μιλούσαμε με την κόρη μου κάθε μέρα. Μου τηλεφωνούσε πάντα. Και την ημέρα της απαγωγής με πήρε τηλέφωνο. Δεν θα μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι αυτή ήταν η τελευταία μας συνομιλία» είπε αρχικά η κυρία Ναταλία.

Θυμάται χαρακτηριστικά πως η Αναστάζια της παραπονέθηκε για το έγκαυμα στο χέρι το οποίο είχε μέρες και την ταλαιπωρούσε.

«Ήταν μια γρήγορη και περιστασιακή συζήτηση» λέει και συνεχίζει: «Με πήρε τηλέφωνο ενώ ήμουν στο κομμωτήριο και δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω μαζί της. Η ίδια μίλησε για αυτό το έγκαυμα, το οποίο αντιμετώπιζε εδώ και αρκετές μέρες με αλοιφές που της έγραψε ο γιατρός. Μου έστειλε φωτογραφίες της ουλής και με ρώτησε τι έπρεπε να κάνει για αυτό. Η τελευταία μας συνομιλία ήταν τόσο γρήγορη και συνηθισμένη» αναφέρει.

Η κυρία Ναταλία μόλις έμαθε για την εξαφάνιση της κόρης της, πέταξε στο νησί της Κω για να την αναζητήσει. Μάλιστα σε πρόσφατη ανάρτησή της σε σελίδα του Facebook υποστήριξε σθεναρά τον σύντροφο της κόρης της, που ορισμένοι θεωρούσαν ύποπτο για την τραγική κατάληξη της Αναστάζια.

«Eίμαι η μητέρα της Αναστάζια και μπορώ να αποδείξω σε όλους, ότι ο φίλος της δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της κόρης μου» ξεκινάει στην ανάρτηση της.

«Με πήρε αμέσως μετά την εξαφάνιση της και το ανέφερε αμέσως και στην αστυνομία όπου τους έστειλε και τα σημεία με τις τοποθεσίες που έδειχναν που βρισκόταν το κινητό της. Ο ίδιος έψαχνε όλη την νύχτα, άλλα η αστυνομία υποτίμησε το γεγονός και του είπαν να το καταγγείλει την επόμενη ημέρα το πρωί. Αν είχαν ενεργήσει άμεσα θα ζούσε η κόρη μου. Όσο έστελνε τις τοποθεσίες το κινητό ήταν διαθέσιμο, το πρωί δεν ήταν. Την υπόθεση ο ίδιος έκανε γνωστή στην πρεσβεία, δεν θα περιγράψω όμως άλλο την κατάσταση» καταλήγει η ανάρτηση.

Την Τρίτη, μετά την παράδοση των δειγμάτων DNA που απαιτούνται για την ταυτοποίηση του πτώματος και μετά από ανάκριση του φίλου της δολοφονημένης Πολωνής, η μητέρα της 27χρονης και ο σύντροφός της επέστρεψαν στην Πολωνία.

Πηγή: In.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ