Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κως: Τα στοιχεία που «έκαψαν» τον Μπαγκλαντεσιανό, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ

Η αστυνομία θεωρεί ότι όλα πια είναι αυταπόδεικτα

Επιβαρυντικά στοιχεία έχει στα χέρια της η αστυνομία που «δένουν» τον βασικό ύποπτο - τον 32χρονο από το Μπαγλαντές- της υπόθεσης με τη γυναικοκτονία της 27χρονης Αναστάζια. Εντωμεταξύ σήμερα του ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία καθώς όλα είναι αυτοαπόδεικτα μετά την ανακάλυψη της σορού της.

Δολοφονία Αναστάζια στην Κω: Πώς «έδεσαν» οι αστυνομικοί την υπόθεση

Νέα στοιχεία στα χέρια της αστυνομίας έδωσε νέο οπτικοακουστικό υλικό στο οποίο η 27χρονη φαίνεται να φεύγει μαζί με τον βασικό ύποπτο. Με βάση αυτό το υλικό, η κοπέλα τον ακολουθεί σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ανεβαίνει στο μηχανάκι του και φέρονται να κατευθύνονται προς το σημείο που εντοπίστηκε νεκρή μετά από μέρες. Σύμφωνα με το MEGA, η αστυνομία θεωρεί ότι όλα πια είναι αυταπόδεικτα.

Έτσι οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η 27χρονη Αναστάζια δολοφονήθηκε σε χώρο έξω από το σπίτι του 32χρονου βασικού υπόπτου και αποκλείεται πλέον το σενάριο να υπήρχε συνεργός ή συνεργοί. Εικάζουν δε ότι ο δράστης έδρασε μόνος του, σε περίπτωση που πράγματι έχει διαπράξει το έγκλημα.

Την Τρίτη κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. συνέλλεξε διάφορα αντικείμενα από εγκαταλελειμμένο σπίτι στο οποίο βρέθηκε το στίγμα ενός εκ των κινητών τηλεφώνων που έχουν μπει στο κάδρο των Αρχών. Το σπίτι αυτό είναι ανάμεσα στην οικία του βασικού υπόπτου και σχετικά κοντά στο σημείο που βρέθηκε η σορός της άτυχης κοπέλας με καταγωγή από την Πολωνία.

Η 27χρονη εκτιμάται ότι πήγε εν ζωή σε αυτό το εγκαταλελειμμένο σπίτι και εκεί δολοφονήθηκε. Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να λάβουν τις απαντήσεις που προσδοκούσαν από την ιατροδικαστική εξέταση, αφού ο επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Ρόδου δεν έδωσε σαφή εικόνα για τον θάνατο της 27χρονης, παρά μόνον ότι ήταν ασφυκτικός.

Για τους λόγους αυτούς εν αναμονή και των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων το κύριο βάρος για την πορεία των ερευνών έχει δοθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Η εντολή από την πρώτη στιγμή ήταν να δοθεί ύψιστη προτεραιότητα στη συγκεκριμένη υπόθεση, με την ανάλυση των ευρημάτων από την πρώτη στιγμή να τρέχει σε γρήγορους ρυθμούς. Σημαντικά αποτελέσματα από τη ΔΕΕ αναμένονται ακόμη και εντός της ημέρας.

Ξεσπά ο πατέρας της 27χρονης: «Αντί για το παιδί μου θα παραλάβω ένα κουτί»

Για την κόρη του μίλησε στον ANT1 ο πατέρας της 27χρονης Αναστάζια τονίζοντας πως ο Μπαγκλαντεσιανός λέει ψέματα.

«Ο κατηγορούμενος λέει ψέματα, ο σύντροφός της δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία. Από την πρώτη στιγμή δήλωσε την εξαφάνισή της, οι Αρχές καθυστέρησαν και τώρα από τις Αρχές εξαρτάται αλλά αντί για το παιδί μου θα παραλάβω ένα κουτί» επεσήμανε ο πατέρας της Αναστάζια, ο οποίος της μίλησε μια ημέρα πριν. Μιλώντας για την κόρη του δήλωσε πως έζησε επίσης τέσσερα χρόνια στην Ολλανδία. «Μερικές φορές μου είπε ότι κάπνιζε χόρτο εκεί, οπότε ίσως ήθελε πολύ να πάει εκεί για χόρτο».

«Το όνειρό της ήταν να ζήσει στη Βαρκελώνη, να αγοράσουν ένα μικρό διαμέρισμα και εκεί να δημιουργήσουν ένα μικρό κατάστημα. Μάλλον θα πήγαινα κι εγώ εκεί μαζί τους. Είχαν ήδη αρχίσει να βάζουν χρήματα στην άκρη με τον σύντροφό της και εγώ ήμουν έτοιμος να συνεισφέρω» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 27χρονης ο 28χρονος Μιχάλ, ο σύντροφός της κοπέλας. «είναι σε πολύ κακή κατάσταση». «Ήταν η πρώτη του μεγάλη αγάπη, ήταν σχεδόν το τέλειο ζευγάρι εδώ και 10 χρόνια, ήταν παντού μαζί, ζούσαν σαν παντρεμένο ζευγάρι, τον εμπιστεύτηκα εξ αρχής και τον εμπιστεύομαι ακόμα» συμπλήρωσε.

Πηγή: ethnos.gr 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ