Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έξαλλος ο Λιάγκας στο Πρωινό: «Αποχωρώ, μιλήστε μόνος σας» – «Στο καλό, στο καλό»

«Άναψαν τα αίματα» ανάμεσα σε Λιάγκα και Νουλέζα για την 12χρονη από τα Σεπόλια

«Άναψαν τα αίματα» το πρωί της Παρασκευής (23/6) στο «Πρωινό». Στην εκπομπή βρέθηκε καλεσμένος ο Βασίλης Νουλέζας, ο δικηγόρος του 63χρονου παιδόφιλου που συνελήφθη όταν τον αναγνώρισε η 12χρονη από τα Σεπόλια, για να μιλήσει για την υπόθεση.

Ωστόσο, είχε έναν έντονο διάλογο με τον Γιώργο Λιάγκα και μάλιστα προειδοποίησε πως θα αποχωρήσει από την εκπομπή. Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο παρουσιαστής σχολίασε πως ο 63χρονος «κατηγορείται για ένα βαρύτατο αδίκημα, ότι βίαζε ένα κοριτσάκι 11 χρονών» και αναρωτήθηκε αν το έχει κάνει ή όχι. Τότε, ο κ. Νουλέζας απαίτησε από τον Γιώργο Λιάγκα να ζητήσει συγγνώμη και τόνισε πως «τον ενοχλεί η αλήθεια». Τα πράγματα ξέφυγαν και ο δικηγόρος είπε ότι θα φύγει. «Στο καλό», απάντησε ο παρουσιαστής και τα πνεύματα ηρέμησαν.

Ο διάλογός τους

«Μην με βγάζετε από τα ρούχα μου. Ο άνθρωπος αυτός κατηγορείται για ένα βαρύτατο αδίκημα, ότι βίαζε ένα κοριτσάκι 11 χρονών. Το έχει κάνει ή όχι; Δεν το γνωρίζω το κοριτσάκι, νοιάζομαι για να καθαρίσει μία κοινωνία από αποβράσματα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Κατ’ αρχάς ζητήστε συγγνώμη για τα λεξοτανίλ και για τον βιασμό. Εσείς που φωνάζετε τώρα. Τώρα πώς ξέρετε και προκρίνετε ότι είναι ένοχος για την υπόθεση. Σας ενοχλεί η αλήθεια», απάντησε ο δικηγόρος.

«Εμένα με ενοχλεί; Εμένα με ενοχλεί να υπάρχουν τέρατα που βιάζουν παιδιά. Εσάς σας ενοχλεί αυτό;», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Μιλήστε μόνος σας, αποχωρώ. Δεν είναι αυτή εκπομπή», είπε ο κ. Νουλέζας.

«Στο καλό! Στο καλό! Σας ευχαριστώ πολύ! Όταν υπάρχουν κατηγορίες για βιασμό ανήλικων κοριτσιών και παιδιών, δεν μπορεί να βγαίνουν πολιτικοί λόγου», αποκρίθηκε ο παρουσιαστής.

Ωστόσο, ο δικηγόρος δεν αποχώρησε και εξήγησε τα επιχειρήματα για τον πελάτη του που επιμένει στην αθωότητά του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενδοσχολική βία: Πάνω από 140 αναφορές στην πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας
Μέσα σε λιγότερες από τρεις εβδομάδες λειτουργίας η πλατφόρμα του υπουργείου έχει δεχθεί 148 αναφορές από γονείς και μαθητές
Ενδοσχολική βία: Πάνω από 140 αναφορές στην πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας