Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φρικτός βασανισμός σκύλου - Τον έδεσε με σύρμα και τον έσερνε με το ΙΧ (VIDEO)

Νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου, μέσα σε μόλις 10 ημέρες, καταγράφηκε στη Ζάκυνθο

Νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου, μέσα σε μόλις 10 ημέρες, καταγράφηκε στη Ζάκυνθο. Ο Ζακυνθινός Όμιλος Μέριμνας Ζώων, ανέβασε βίντεο στην σελίδα του στο facebook, όπου φαίνεται ο οδηγός ενός αυτοκινήτου να έχει δέσει με σύρμα από το λαιμό έναν σκύλο και να τον σέρνει στο οδόστρωμα.

Ένας άλλος οδηγός που κινείτο στον ίδιο δρόμο, τράβηξε βίντεο και σταμάτησε τον άνδρα που έσερνε τον σκύλο, με φωνές. Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, όταν του είπαν γιατί το έκανε, εκείνος δικαιολογήθηκε ότι είχε το σκυλί δεμένο μέσα στο πορτμπαγκάζ και εκείνο… έπεσε.

Όπως αναφέρει ο Ζακυνθινός Όμιλος Μέριμνας Ζώων οδηγοί του κάνανε νόημα να σταματήσει, το έκανε και κατέβηκε .Πέταξε ξανά το σκυλί μέσα στο Πορτ μπαγκαζ χωρίς καν να δει αν είναι τραυματισμένο.

Ο όμιλος έχει στείλει όλα τα στοιχεία που διαθέτει στις Αρμόδιες Αρχές και αναμένουμε άμεσα τις ενέργειες τους.

zakynthos-skylos.jpg

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου διερευνά τις καταγγελίες

Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικές ημέρες εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς, υπόθεση κακοποίησης ζώου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 63χρονου Ζακυνθινού, για παράβαση της Νομοθεσίας περί ευζωίας των ζώων.

Συγκεκριμένα, μετά από σχετική καταγγελία που έγινε από φιλοζωικές και βίντεο που τράβηξε και δημοσίευσε τουρίστας σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ακολούθησε αστυνομική έρευνα, κατά την οποία ταυτοποιήθηκε ο δράστης κακοποίησης – βασανισμού μιας κατσίκας.

Ο 63χρονος είχε δέσει με σκοινί και τράβαγε το ζωντανό, το οποίο παραπάταγε, πίσω από το αυτοκίνητό του. Το περιστατικό έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή του Μουζακίου Ζακύνθου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ