Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μαρουσάκης: Χωρίζεται στα 2 η χώρα το Σ/Κ - Πού θα έχουμε μπουρίνια, βροχές

H πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός σήμερα, Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο στη χώρα, με λίγες βροχές να επιμένουν με την αστάθεια να εμφανίζεται εντονότερα από αργά το Σάββατο. Την Κυριακή, ωστόσο η Ελλάδα θα χωριστεί στα δύο με καταιγίδες να πλήττουν κεντρική, δυτική και βόρεια Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης, η τελευταία ημέρα του Ιουνίου, ένας μήνας που έφερε ασυνήθιστες αστάθειες, θα κυλήσει με πιο ήπιες καιρικές συνθήκες, με την αστάθεια να περιορίζεται στις εσωτερικές περιοχές της χώρας.

Το Σάββατο θα είναι μία μέρα με πολλή ζέστη στα ανατολικά ηπειρωτικά με το θερμόμετρο να δείχνει έως και 36 βαθμούς. Η αλλαγή στον καιρό θα έρθει το απόγευμα, όπου θα εκδηλωθούν μπουρίνια στη Βόρεια Ελλάδα προς το απόγευμα.

Την Κυριακή η Ελλάδα χωρίζεται στα δύο, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη. Στα ανατολικά και νότια ο υδράργυρος θα δείχνει έως και 37 βαθμούς Κελσίου, ενώ σε κεντρική, δυτική και βόρεια Ελλάδα θα εκδηλωθούν καταιγίδες από το απόγευμα και έπειτα, ενώ οι θερμοκρασίες θα είναι πιο χαμηλές.

Ο καιρός βελτιώνεται από Τρίτη, με υψηλές θερμοκρασίες, ωστόσο νέα αλλαγή του καιρού με καταιγίδες αναμένεται να υπάρξει και από την επόμενη Παρασκευή 7 Ιουλίου.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη στο παρακάτω video:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παγκόσμια ανησυχία για τα αεροπλάνα Boeing – Ποια είναι τα 2 ελαττώματα που έχουν
Καθημερινά περιστατικά βλαβών και έκτακτων προσγειώσεων μέσα σε λίγα 24ωρα που είχαν ως αποτέλεσμα έως και τραυματισμούς
Παγκόσμια ανησυχία για τα αεροπλάνα Boeing – Ποια είναι τα 2 ελαττώματα που έχουν