Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάτρα: Στον εισαγγελέα ο 40χρονος που ξυλοκόπησε τη μητέρα του

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία

Στον εισαγγελέα Πάτρας οδηγήθηκε ο 40χρονος άνδρας που ξυλοκόπησε για άγνωστους λόγους την ηλικιωμένη μητέρα του. Η άτυχη γυναίκα δέχθηκε άγρια επίθεση για άγνωστο λόγο από τον γιο της, ο οποίος της κατάφερε βίαια χτυπήματα με αποτέλεσμα να την τραυματίσει και να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Την πόρτα του δικαστικού Μεγάρου Πάτρας, εκτός από τον 40χρονο, πέρασε και η ηλικιωμένη η οποία φανερά καταβεβλημένη αλλά και με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της αναμένεται να καταθέσει για το περιστατικό.

Η ηλικιωμένη μετά από τα χτυπήματα που δέχτηκε από το ίδιο της το παιδί, διακομίστηκε στο νοσοκομείο με τα τραύματά της, όμως, ευτυχώς να μην είναι σοβαρά και η κατάσταση της υγείας της κρίνεται αρκετά καλή.

Σύμφωνα, με πληροφορίες του thebest.gr, δεν ήταν η πρώτη φορά, που σημειώθηκε τέτοιο περιστατικό στο σπίτι.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 40χρονο, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

karxarias
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
H τελευταία επίθεση στη χώρα ήταν πριν από 45 χρόνια και η τελευταία θανατηφόρα επίθεση πριν 60 χρόνια
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»
«Η Ουκρανία είναι έτοιμη για κατάπαυση του πυρός κατά τη διάρκεια των συνομιλιών» - Έτοιμος για «συμβιβασμούς» είχε δηλώσει νωρίτερα, ο Πούτιν
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»