Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Viral σκηνή από ταινία του 1984 «προέβλεψε» τον κολυμβητή - σερβιτόρο στη Ρόδο

Στη σκηνή που έγινε viral λόγω της ομοιότητας με ό,τι συνέβη στη Ρόδο, φαίνεται ο Νίκος Παπαναστασίου, ο οποίος δουλεύει ως σερβιτόρος, να μπαίνει σε πισίνα προκειμένου να εξυπηρετήσει μια πελάτισσα

Μεγάλη συζήτηση, παρέμβαση δύο υπουργείων και εισαγγελική έρευνα προκάλεσαν κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 24ωρων οι εικόνες με τον σερβιτόρο στη Ρόδο που μπήκε σχεδόν μέχρι τον λαιμό στο νερό για να εξυπηρετήσει πελάτες σε beach bar στο «νησί των ιπποτών».

Οι εικόνες, όμως, στους πιο παρατηρητικούς και πιο... παλιούς θύμισαν σκηνή από την ταινία «Λαλάκης ο εισαγόμενος» του 1984 με πρωταγωνιστή τον Νίκο Παπαναστασίου.

Στη σκηνή που έγινε viral λόγω της ομοιότητας με ό,τι συνέβη στη Ρόδο, φαίνεται ο Νίκος Παπαναστασίου, ο οποίος δουλεύει ως σερβιτόρος, να μπαίνει σε πισίνα προκειμένου να εξυπηρετήσει μια πελάτισσα.

Δείτε τη σκηνή

Για την ιστορία εκτός από τον Νίκο Παπαναστασίου στην ταινία συμμετείχαν οι Κατερίνα Γιουλάκη και Μάρκος Λεζές.

Όπως είχε αποκαλύψει ο Νίκος Παπαναστασίου, το σενάριο της ταινίας -η οποία τον βοήθησε να γίνει πιο γνωστός- βασίστηκε στην εκστρατεία με σύνθημα «Ο Επιμένων Ελληνικά» με πρωταγωνιστή τον «Λαλάκη τον εισαγόμενο».

 
Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Κουτσούμπα στη Νέα Υόρκη - «Ο καπιταλισμός εάλω!»
Χόρεψε το «σαν απόκληρος γυρίζω» σε στίχους και μουσική του Βασίλη Τσιτσάνη και χειροκροτήθηκε από Έλληνες ομογενείς - Έγινε viral το βίντεο
Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Κουτσούμπα στη Νέα Υόρκη - «Ο καπιταλισμός εάλω!»