Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συνελήφθη δράστης για απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Μύκονο το 2020

Στην κατοχή του 34χρονου και του συνεργού του βρέθηκαν δύο πιστόλια και μεγάλο χρηματικό ποσό

Ως δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος επιχειρηματία πριν από τρία χρόνια στην Μύκονο, ταυτοποιήθηκε 34χρονος, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταδίωξη πριν από μια εβδομάδα στην Αθήνα, για εντελώς διαφορετική υπόθεση, αλλά τα στοιχεία που υπήρχαν σε βάρος του τον πρόδωσαν.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος μαζί με έναν συνεργό του, την περασμένη Δευτέρα 25-6-2023, προσπάθησαν να διαφύγουν μετά από επεισόδιο στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας, τραυμάτισαν κατά την διαφυγή τους υπάλληλο σεκιούριτι, σπάζοντας τζαμαρία καταστήματος, αλλά μετά από καταδίωξη ο ένας συνελήφθη σε κοντινή απόσταση, ενώ ο 34χρονος λίγο αργότερα στη Λεωφόρο Κηφισού στα Πατήσια, όπου ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο του.

Στην κατοχή και των δύο βρέθηκαν δύο πιστόλια και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα της Ασφαλείας Αττικής, ο 34χρονος ταυτοποιήθηκε ως δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας, που είχε γίνει τις βραδινές ώρες της 21-9-2020 στην περιοχή Τούρλο της Μυκόνου, σε βάρος 44χρονου επιχειρηματία. Τότε ο κατηγορούμενος, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, επιτέθηκε με σιδερένιο λοστό στον 44χρονο επιχειρηματία, την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητο του για να μπει στο σπίτι του και τον τραυμάτισε σοβαρά, καταφέρνοντας του πολλά χτυπήματα στο κεφάλι και διάφορα σημεία του σώματος του.

Το προανακριτικό υλικό που συλλέχθηκε για την υπόθεση, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου, προκειμένου να συσχετισθεί με την αρχική δικογραφία που είχε σχηματισθεί από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου σε βάρος του 34χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαλλαγή του Φιλιππίδη και για τη 2η απόπειρα βιασμού ζητά ο εισαγγελέας
Την περασμένη εβδομάδα ο εισαγγελέας είχε ζητήσει την αθώωση Φιλιππίδη για την απόπειρα βιασμού σε βάρος της πρώτης καταγγέλλουσας
Απαλλαγή του Φιλιππίδη και για τη 2η απόπειρα βιασμού ζητά ο εισαγγελέας
Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση θα κριθεί από το σύνολο του έργου, όχι μόνο από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Επανέλαβε ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες για ανάκτηση των αχρεωστήτως καταβληθέντων επιδοτήσεων
Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση θα κριθεί από το σύνολο του έργου, όχι μόνο από τον ΟΠΕΚΕΠΕ