Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ρόδος: Στην ΜΕΘ ο 9χρονος που κατάπιε καυστικό υγρό - Οι δηλώσεις του παππού του

«Νερό νόμιζε ότι ήτανε και πήγε να το πιει. Τον πρόλαβε η μητέρα και σταμάτησε. Λίγο ακούμπησε»

Διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα νοσηλεύεται ένα 9χρονο αγόρι από τη Ρόδο που κατάπιε καυστικό υγρό.

Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη (06/07) στην Απολλακιά. Το παιδί πήγε να πιει νερό στην κουζίνα του σπιτιού του, αλλά το μπουκάλι που έπιασε είχε καυστικό υγρό.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή Live News του Mega ο παππούς του παιδιού, πρόλαβε να τον σταματήσει η μητέρα του και να μην καταναλώσει μεγάλη ποσότητα, μόλις είδε το μπουκάλι που κράταγε.

«Νερό νόμιζε ότι ήτανε και πήγε να το πιει. Τον πρόλαβε η μητέρα και σταμάτησε. Λίγο ακούμπησε. Στο νοσοκομείο τον πήγε κατευθείαν ο πατέρας και είχε διαπιστωθεί λίγο κάψιμο στον λάρυγγα. Ήταν με τη μητέρα του και τον πατέρα του σπίτι. Του φώναξε νομίζω και το έφτυσε κατευθείαν. Θα το κατάλαβε και το ίδιο το παιδί γιατί είναι 9 χρόνων».

Ο πατέρας του το μετέφερε άμεσα στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως το καυστικό υγρό είχε περάσει σε ζωτικά όργανα, έχοντας υποστεί βλάβες στον οισοφάγο και το στομάχι. Ακολούθησε αεροδιακομιδή του στην Αθήνα.

«Να ήταν σε κανένα παράθυρο τίποτα και δεν το υπολόγισε το παιδί και νόμιζε ότι ήταν νερό; Κάπως έτσι πρέπει να έγινε. Δεν μπορώ να κρατηθώ στα πόδια μου», συμπλήρωσε ο παππούς του 9χρονου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους