Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τούρκος χτύπησε με το αυτοκίνητο Έλληνα για τη σειρά στα σύνορα

Ο δράστης συνελήφθη με την κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση

Χαροπαλεύει 56χρονος Εβρίτης που βρέθηκε χτυπημένος από αυτοκίνητο χθες απόγευμα Παρασκευής πάνω στην Εγνατία οδό κοντά στο τελωνείο των Κήπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news, η αστυνομία έχει συλλάβει έναν Τούρκο ο οποίος φέρεται να τον πάτησε με το αυτοκίνητό του μετά από λογομαχία που είχαν για την προτεραιότητα στην ουρά των αυτοκινήτων προς την Τουρκία.

Ο 56χρονος από το χωριό Γεμιστή, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Η κατηγορία που βαραίνει τον Τούρκο είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Συνβελήφθη και κρατείται στην Αστυνομκική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης. Σύθμφωνα με πληροφορίες, επέβαινε στο αυτοκίνητο με την οικογένεια του.

Τις έρευνες για την υπόθεση διεξάγει η Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης. Ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας του 56χρονου Εβρίτη, θα απαγγελθούν και οι τελίκές κατηγορίες εναντίον του Τούρκου δράστη.

Πηγή: evros-news

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοκολάτα: «Τσουχτερή» για αγρότες και καταναλωτές η τιμή του κακάο
Δεδομένου ότι οι τιμές σε δημοφιλή προϊόντα σοκολάτας έχουν ανέβει έως και 50% από πέρυσι, ορισμένοι αναλυτές προειδοποιούν ότι μπορεί να εξελιχθεί...
Σοκολάτα: «Τσουχτερή» για αγρότες και καταναλωτές η τιμή του κακάο