Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τραγωδία στην Κρήτη: Εγκεφαλικά νεκρός 13χρονος – Ανασύρθηκε από παραλία

Τον είχαν επαναφέρει ναυαγοσώστες και διασώστες του ΕΚΑΒ και στη Γεωργιούπολη στα Χανιά

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του 13χρονου που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του την περασμένη Κυριακή από τη θάλασσα στη Γεωργιούπολη στα Χανιά της Κρήτης, καθώς σύμφωνα με τον διοικητή του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου όπου νοσηλεύεται το παιδί, το αγόρι είναι εγκεφαλικά νεκρό.

Όπως είπε στην ΕΡΤ ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης η κλινική κατάσταση του παιδιού είναι πολύ βαριά και τα τεστ που έγιναν έδειξαν ότι είναι εγκεφαλικά νεκρό.

Οι γονείς του παιδιού από την Αλβανία έχουν ενημερωθεί για τις εξελίξεις, ωστόσο, εξακολουθούν να ελπίζουν ως την ύστατη στιγμή σε ένα θαύμα.

Η τραγική ιστορία ξεκίνησε το μεσημέρι της Κυριακής (9/7) όταν το 13χρονο παιδί ανασύρθηκε από ναυαγοσώστη χωρίς τις αισθήσεις του στην παραλία της Γεωργιούπολης. Αμέσως δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες των ναυαγοσωστών και των διασωστών του ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να το επαναφέρουν.

Το αγόρι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί το διασωλήνωσαν και έκριναν ότι έπρεπε εσπευσμένα να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ, όπως και έγινε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι
Η αμερικανική εκτίμηση βασίστηκε σε μια σειρά πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων διαβαθμισμένων πληροφοριών, και σε μια ανάλυση των δημόσιων...
Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι