Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Έβρεξε» λεφτά σε γλέντι βάπτισης στη Λαμία (ΦΩΤΟ)

«Είναι πολλά τα χιλιάρικα που έπεσαν πάνω στην πίστα. Μπορεί να ξεπερνούν και τις τριάντα χιλιάδες ευρώ…»

«Έβρεχε»… χιλιάρικα σε γλέντι βάπτισης που έγινε στην περιοχή της Λαμίας. Τις σχετικές εικόνες από το γλέντι που έγινε σε κατάστημα εστίασης στον Γοργοπόταμο δημοσιεύει το lamiareport, που μεταφέρει και μαρτυρίες θαμώνων, οι οποίοι τόνισαν πως πάνω στο κέφι και στον χορό άρχισε ξαφνικά να «βρέχει» 50ευρα, 100ευρα και 200ευρα.

«Είναι πολλά τα χιλιάρικα που έπεσαν πάνω στην πίστα. Μπορεί να ξεπερνούν και τις τριάντα χιλιάδες ευρώ…», είπε ένας από τους θαμώνες στην τοπική ιστοσελίδα.

«Τα χρήματα δεν ήταν για κάποια ορχήστρα, αφού δεν υπήρχε, απλά όταν χόρευε κάποιος οι άλλοι τον “κερνούσαν” χαρτονομίσματα και ξανά το ίδιο», εξήγησε άλλος θαμώνας, ο οποίος δεν πίστευε στα μάτια του, βλέποντας τα χαρτονομίσματα στην πίστα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία θα σεβαστεί την επικείμενη τριήμερη εκεχειρία
Πιστεύουμε ότι χωρίς αυξημένη πίεση, η Ρωσία δεν θα λάβει πραγματικά πρακτικά μέτρα για να τερματίσει τον πόλεμο, δήλωσε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία θα σεβαστεί την επικείμενη τριήμερη εκεχειρία