Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στο πλευρό πυροσβεστών και πολιτών ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Για τρίτο 24ώρο να βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό των πυροσβεστών και των πολιτών που μάχονται με τις φλόγες

Οι εθελοντές και το προσωπικό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, επιδεικνύοντας αστείρευτα ψυχικά αποθέματα και μεγαλείο ψυχής, συνεχίζουν για τρίτο 24ώρο να βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό των πυροσβεστών και των πολιτών που μάχονται με τις φλόγες στα πύρινα μέτωπα της Δυτικής Αττικής. 

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, κλιμάκιο του Ε.Ε.Σ., αποτελούμενο από  εθελοντές Σαμαρείτες - Διασώστες και Νοσηλευτικό προσωπικό, με διασωστικά οχήματα και Κινητή Μονάδα Υγείας, συνεχίζουν να μάχονται στο πλευρό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προσφέροντας Πρώτες Βοήθειες, Βασικές Υπηρεσίες Υγείας και είδη πρώτης ανάγκης σε πυροσβέστες, μέλη της πολιτικής προστασίας, αστυνομικούς και κατοίκους. Τα περισσότερα περιστατικά που έχουν έρθει αντιμέτωποι είναι εγκαύματα μικρής έκτασης, δύσπνοιες και δακρύρροιες από τη συνεχή μάχη με τις φλόγες. Το κλιμάκιο του Ε.Ε.Σ. θα παραμείνει στην περιοχή για όσο χρειαστεί.

erythros_stavros2.jpg

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές και το προσωπικό του που για άλλη μία φορά βρίσκονται στην  πρώτη γραμμή της μάχης με τις φλόγες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους