Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ομολόγησε 30χρονος εμπρηστής - Η... απίστευτη δικαιολογία του (VIDEO)

fotia

Ο 30χρονος φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του, ότι έβαλε 2 φωτιές φέτος και μία πέρυσι, και να το έκανε με προκλητικό τρόπο

Με μια απίστευτη… δικαιολογία των πράξεων του ομολόγησε ο 30χρονος εμπρηστής, που συνελήφθη χθες Τετάρτη (19.7.2023) ως υπαίτιος για τρεις φωτιές στη Μεσσηνία, λέγοντας στις Αρχές ότι τον «εξιτάρει να βλέπει την κινητικότητα της πυροσβεστικής».

Χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της πυροσβεστικής, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, ανακοίνωσε στο Twitter ότι συνελήφθη ένας 30χρονος και κρατείται ως υπαίτιος εμπρησμού για 3 φωτιές στη Μεσσηνία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν σήμερα στο Action24, ο 30χρονος φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του, ότι έβαλε 2 φωτιές φέτος και μία πέρυσι, και να το έκανε με προκλητικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, φέρεται να είπε ότι τον «εξιτάρει να βλέπει τα εναέρια μέσα, τις σειρήνες και την όλη κινητικότητα της πυροσβεστικής κατά τη διάρκεια κατάσβεσης», γι’ αυτό και έκανε τους εμπρησμούς στη Μεσσηνία.

Η μάχη στα μέτωπα των πυρκαγιών δίνεται και σήμερα σε Μάνδρα, Μέγαρα, Λακωνία και Ρόδο. Το 112 έχει στείλει μπαράζ μηνυμάτων για εκκενώσεις οικισμών, καθώς και σήμερα αναμένεται να δοθεί τιτάνια μάχη από τις δυνάμεις της πυροσβεστικής και του ΓΕΕΘΑ.

Πηγή newsit.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ερντογάν: «Νόμιμη η αυτοάμυνα του Ιράν – Προετοιμαζόμαστε για κάθε ενδεχόμενο»
«Ο Νετανιάχου έχει ξεπεράσει προ πολλού τον σκληρό Χίτλερ στο έγκλημα της γενοκτονίας» είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Ερντογάν: «Νόμιμη η αυτοάμυνα του Ιράν – Προετοιμαζόμαστε για κάθε ενδεχόμενο»
Πειθαρχική έρευνα σε αστυνομικό - Καταγγελία για αστυνομική βία σε αλκοτέστ
Τον κατήγγειλε οδηγός που συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και απείθειαΤον κατήγγειλε οδηγός που συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια...
Πειθαρχική έρευνα σε αστυνομικό - Καταγγελία για αστυνομική βία σε αλκοτέστ
Η ΠΚΜ εξοπλίζει 27 Κέντρα Υγείας με 4,4 εκατ. ευρώ – Ποια είναι στη Θεσσαλονίκη
Με πόρους από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Θα αποκτηθούν 77 ειδών σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού
Η ΠΚΜ εξοπλίζει 27 Κέντρα Υγείας με 4,4 εκατ. ευρώ – Ποια είναι στη Θεσσαλονίκη