Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θάνατος 46χρονου από θερμοπληξία - Συνελήφθη ιδιοκτήτης ψησταριάς στη Χαλκίδα

Ο 46χρονος δεν εργαζόταν επίσημα ως διανομέας στο ψητοπωλείο - Έκανε «θελήματα» για διάφορα καταστήματα

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της ψησταρίας, στην οποία φέρεται να εργαζόταν ο 46χρονος από τη Χαλκίδα, ο οποίος έχασε σήμερα την ζωή του από θερμοπληξία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 46χρονος εργαζόταν ανασφάλιστος και έκανε παράνομα διανομές με το ποδήλατό του. Επίσης δούλευε πάρα πολλές ώρες, ενώ πήγαινε παραγγελίες τις ώρες που απαγορεύεται να γίνονται διανομές λόγω του καύσωνα.

Μιλώντας στο enikos.gr ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Επισιτισμού – Τουρισμού, Γιώργος Χότζογλου, ανέφερε ότι ο 46χρονος χθες, Πέμπτη (20/07) ήταν για πολλές ώρες στον ήλιο με το ποδήλατό του. «Αυτό που μάθαμε εμείς είναι ότι ήταν το παιδί για τα θελήματα, για διάφορες επιχειρήσεις, κι αυτό έκανε και χθες. Δεν ήταν διανομέας, δεν ήταν αυτή επίσημα η δουλειά του. Δυστυχώς χάθηκε μία ανθρώπινη ψυχή».

Όπως λέει ο κ. Χότζογλου, ο 46χρονος όταν επέστρεψε στο σπίτι του, παραπονέθηκε στους οικείους του ότι ζαλίζεται, και πως έχει έντονο πονοκέφαλο. Όσο περνούσε η ώρα, η κατάστασή του χειροτέρευε, οπότε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Έγινε εισαγωγή με συμπτώματα θερμοπληξίας, αλλά δυστυχώς υπέστη απανωτά εγκεφαλικά επεισόδια τα οποία τον οδήγησαν στον θάνατο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου Χαλκίδας, πιθανή αιτία θανάτου του 46χρονου είναι η καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεσή του σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Χαλκίδας:

Γεωργιάδης: Συλλυπητήρια στην οικογένεια του 46χρονου – Ερευνάται το περιστατικό

Κατά την ομιλία του στην Βουλή, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης, εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του 46χρονου εργαζομένου που πέθανε στην Χαλκίδα.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι το περιστατικό ερευνάται και όταν λάβει απάντηση από την Επιθεώρηση Εργασίας θα υπάρξει ενημέρωση.

Πηγή: enikos

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ