Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Οι Ροδίτες άνοιξαν τα σπίτια τους για τους πυρόπληκτους τουρίστες (VIDEO)

Τουρίστες φιλοξενούνται στα σπίτια ντόπιων του νησιού μέχρι να μπορέσουν να επιστρέψουν στις χώρες τους

Τα σπίτια τους άνοιξαν οι Ροδίτες για να φιλοξενήσουν τουρίστες που έφυγαν άρον άρον από τα ξενοδοχεία τους λόγω του πύρινου μετώπου.

Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που βιώνουν την ελληνική φιλοξενία με άλλο τρόπο όπως ο Τζέιμς από την Αγγλία που μαζί με την κοπέλα του γιόρτασε τα γενέθλιά του μαζί με άλλους πυρόπληκτους που του τραγουδούσαν και του ευχήθηκαν για τα 28 του χρόνια.

Οι πυρόπληκτοι τουρίστες μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τους Ροδίτες που από την πρώτη στιγμή τους «αγκάλιασαν» για να μην κινδυνέψουν από τις φωτιές.

Δεκάδες Ροδίτες βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο κλειστό γήπεδο για να ετοιμάσουν τον χώρο για τη φιλοξενία των πυρόπληκτων.

Εθελοντές κατέγραφαν τις ανάγκες των ανθρώπων που βρίσκονται προσωρινά στο κατάλυμα ενώ παράλληλα διέθεταν αίθουσες σε ιδιωτικά σχολεία όπου και εκεί είχαν σπεύσει εθελοντές για να συντονίσουν την κατάσταση.

Αρκετοί από αυτούς που έχουν έρθει διακοπές με τις οικογένειές τους στη Ρόδο, φιλοξενούνται στα σπίτια ντόπιων του νησιού συνεχίζοντας τις διακοπές τους μέχρι να μπορέσουν και πάλι να επιστρέψουν ασφαλείς στις χώρες τους.

 
Δείτε το βίντεο 
 

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μεγάλο γεγονός στην πλατεία Αριστοτέλους – Η συνάντηση 5 Επιταφίων
Το πρόγραμμα της αποψινής συνάντησης των Επιταφίων στην «καρδιά» της πόλης και οι πρωτοβουλίες του δήμου Θεσσαλονίκης για ενίσχυση του θρησκευτικού...
Θεσσαλονίκη: Μεγάλο γεγονός στην πλατεία Αριστοτέλους – Η συνάντηση 5 Επιταφίων