Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σύλληψη δύο ατόμων για παράνομη μεταφορά 9 αλλοδαπών - Στην Εγνατία Οδό

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Δύο αυτοκίνητα δεν σταμάτησαν για έλεχγο

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα (26-07-2023), δύο (2) αλλοδαπούς, ηλικίας 25 και 41 ετών, για παράνομη μεταφορά - προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας και απείθεια.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, στην Εγνατία Οδό (ύψος Κερδυλίων) εντοπίστηκαν δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα με οδηγούς τους προαναφερόμενους, οι οποίοι σε σήματα στάσης των αστυνομικών ανέπτυξαν ταχύτητα προκειμένου να διαφύγουν, όμως λίγο αργότερα τα οχήματα ακινητοποιήθηκαν και οι οδηγοί συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό των οχημάτων βρέθηκαν συνολικά εννέα (9) αλλοδαποί, οι οποίο στερούνταν των ταξιδιωτικών τους εγγράφων, ενώ κατασχέθηκαν τα δύο (2) οχήματα μεταφοράς, τρία (3) κινητά τηλέφωνα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 2.450 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

karxarias
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
H τελευταία επίθεση στη χώρα ήταν πριν από 45 χρόνια και η τελευταία θανατηφόρα επίθεση πριν 60 χρόνια
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»
«Η Ουκρανία είναι έτοιμη για κατάπαυση του πυρός κατά τη διάρκεια των συνομιλιών» - Έτοιμος για «συμβιβασμούς» είχε δηλώσει νωρίτερα, ο Πούτιν
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»