Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έξωση μονογονεϊκής οικογένειας για χρέος 800 ευρώ - Επεισόδια με δακρυγόνα (VIDEO)

Η έξωση μονογονεϊκής οικογένειας για 800 ευρώ τελικά ανεστάλλη

Για χρέος 800 ευρώ έγινε σήμερα το πρωί προσπάθεια έξωσης μονογονεϊκής οικογένειας από το σπίτι της στα Πατήσια, ενώ σημειώθηκαν επεισόδια με χρήση χημικών κατά αλληλέγγυων που βρέθηκαν έξω από την οικία για συμπαράσταση.

Στο σημείο βρέθηκαν ΜΑΤ, αστυνομικοί με πολιτικά, αλλά και πυροσβεστικά οχήματα, ενώ τελικά η έξωση ανεστάλη.

Αστυνομικοί, που συνόδευαν τον δικαστικό επιμελητή, έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στο διαμέρισμα απαιτώντας από τη μονογονεϊκή οικογένεια να φύγει από το σπίτι που χάθηκε σε πλειστηριασμό.

«Για μας ξημέρωσε πολύ δύσκολη ημέρα από τις 7 το πρωί για τη γνωστή υπόθεση οφειλή κοινοχρήστων 800 ευρώ. Βάλανε τροχό» τόνισε στο Κόκκινο 105.5 η μητέρας της γυναίκας που μένει στο σπίτι, η οποία κατήγγειλε ότι μεταξύ αυτών που προσπαθούν να διώξουν την οικογένεια από το σπίτι είναι και αστυνομικοί με πολιτικά. Έναν, μάλιστα, τυχαίνει να τον γνωρίζει από το αστυνομικό τμήμα.

«Ακόμη και τώρα ισχυρίζεται ότι είναι δουλειά της αστυνομίας να εκτελεί τις εξώσεις» πρόσθεσε.

«Δεν φεύγω από το σπίτι μου, μόνο νεκρή θα με βγάλουν» υπογράμμισε η ίδια.

Κάτοικοι, εκπρόσωποι φορέων και συνδικαλιστές δέχθηκαν επίθεση και χημικά από τις αστυνομικές δυνάμεις. Στη συγκέντρωση βρέθηκαν και βουλευτές, όπως ο Νάσος Ηλιόπουλος από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Γιάννης Δελής από το ΚΚΕ.

«Μάλλον περισσεύουν οι πυροσβέστες και τους στέλνουν και στις εξώσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώτος.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ