Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αρτοποιός για Αγχίαλο: Δύσκολη η κατάσταση στην αποθήκη πυρομαχικών (VIDEO)

Το πύρινο μέτωπο κατευθύνεται προς Μικροθήβες

Για μία δύσκολη κατάσταση στην περιοχή της αποθήκης πυρομαχικών έκανε λόγο ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός.

Με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Αρτοποιός τόνισε ότι το στρατόπεδο της Πολεμικής Αεροπορίας δεν κινδυνεύει, καθώς το πύρινο μέτωπο κατευθύνεται προς τις Μικροθήβες.

«Αντιμετωπίσαμε δύσκολη επιχείρηση. Να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί οι άνθρωποι. Το μέτωπο κινείται προς τις Μικροθήβες. Είναι δύσκολη επιχείρηση. Εχουν πάρει μηνύματα από το 112. Το πρόβλημα είναι με τους ανέμους και τις αναζωπυρώσεις. Παρακαλούμε προς αποφυγή πανικού, το ενεργό μέτωπο είναι νοτίως της Αγχιάλου προς Μικροθήβες, που έχουν εκκενωθεί. Το μήνυμα 112 έρχεται εγκαίρως. Εχουμε δημιουργήσει ζώνη ασφαλείας. Το αεροδρόμιο δεν έχει σχέση αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Για την αποθήκη είναι δύσκολη κατάσταση. Υπάρχει συντονισμός μεταξύ πυροσβεστών και δυνάμεις πυρασφάλειας του αεροδρομίου και της αποθήκης. Παρακολουθούμε την εξέλιξη, θα δούμε το σωστό χρόνο για την επέμβαση με ασφάλεια. Δεν μπορούμε τώρα να πλησιάσουμε την αποθήκη με τα πυρομαχικά. Παράκληση, όσοι λαμβάνουν μήνυμα από το 112 να ακολουθούν τις οδηγίες».

Πηγή: skai

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κωνσταντινούπολη: Επεισόδια στην πορεία της Πρωτομαγιάς - Πάνω από 200 συλλήψεις
Εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία, για να εμποδίσει διαδηλωτές να φθάσουν στην πλατεία Τάξιμ
Κωνσταντινούπολη: Επεισόδια στην πορεία της Πρωτομαγιάς - Πάνω από 200 συλλήψεις