Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συμμορία διαρρηκτών στη Μύκονο - Τους πρόδωσαν ασύρματα ακουστικά (VIDEO)

Είχαν διαρρήξει πέντε βίλες στο διάστημα από 16 έως 21 Ιουλίου

Bίντεο ντοκουμέντο είναι από την τελευταία διάρρηξη που είχε διαπράξει η συμμορία των Αλβανών κακοποιών σε πολυτελή βίλα στη περιοχή Καλαφάτης της Μυκόνου, εξασφάλισε η ΕΡΤ.

Οι διαρρήκτες,  εκτός των χρημάτων και των χρυσαφικών αφαίρεσαν και ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά, που τους πρόδωσαν, καθώς ο αμερικανός κάτοχός τους, μέσω εφαρμογής που είχε στο κινητό του εντόπισε το στίγμα τους και ενημέρωσε την αστυνομία.
  
Κλιμάκιο αστυνομικών εντόπισε τους τέσσερις Αλβανούς διαρρήκτες σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι το οποίο χρησιμοποιούσαν κοντά στο Αεροδρόμιο και τους πέρασαν χειροπέδες.
 
Στην κατοχή τους και στο αυτοκίνητο τους, βρήκαν πλήθος κλοπιμαίων που είχαν αφαιρέσει από τις  πέντε βίλες  που είχαν διαρρήξει στο διάστημα από 16 εως 21 Ιουλίου.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες και 32χρονος  σεσημασμένος κακοποιός ο οποίος  είχε αποδράσει τον Ιούνιο του 2018 από το Αστυνομικό Τμήμα Αργυρούπολης με εννέα ακόμη κρατούμενους.

Δείτε το βίντεο 

Πηγή: ΕΡΤ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χ.Α. : Κλείνει ο «μαύρος» κύκλος της κρίσης
Την ίδια ώρα η μέση ημερήσια συναλλακτική δραστηριότητα εκτοξεύθηκε στα προ Lehman Brothers επίπεδα, 15 και πλέον χρόνια πίσω
Χ.Α. : Κλείνει ο «μαύρος» κύκλος της κρίσης