Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σέρρες: Ανήλικος διαρρήκτης «άνοιξε» τέσσερα καταστήματα σε 24 ώρες

O ανήλικος συνελήφθη από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ

Η τέταρτη διάρρηξη που επιχείρησε να κάνει μέσα σε ένα 24ωρο ένας ανήλικος Έλληνας στην πόλη των Σερρών στάθηκε μοιραία γι' αυτόν, καθώς οι αστυνομικοί της Ασφάλειας βρήκαν πλάνα από κάμερες που τον είχαν καταγράψει κι έτσι συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., το μεσημέρι της Παρασκευής.

Όπως αναφέρει το protothema, από τα ξημερώματα της Πέμπτης ως τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο "άγουρος" διαρρήκτης παραβίασε τρία καταστήματα από τα οποία άρπαξε συνολικό ποσό 1.210 ευρώ, πακέτα τσιγάρων και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 580 ευρώ. Μάλιστα, προσπάθησε να παραβιάσει ακόμη ένα κατάστημα, χωρίς να τα καταφέρει.

Στην κατοχή του και κοντά στο σπίτι του, βρέθηκαν κρυμμένα 707 ευρώ και μέρος των κλεμμένων αντικειμένων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων. Ο ανήλικος "μπουκαδόρος" οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπές κατ' εξακολούθηση και σε βάρος των γονέων του για πλημμελή εποπτεία του.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ