Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Προσλήψεις EΠΟΠ ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ – 1.700 θέσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις (VIDEO)

Αναλυτικά, πόσες προσλήψεις θα γίνουν σε κάθε Σώμα – Δείτε τις προκηρύξεις

Το ΓΕΕΘΑ ενημερώνει ότι έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες διαδικασίες για την προκήρυξη πρόσληψης Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) στους τρεις Κλάδους και στο Κοινό Νομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων, για το έτος 2023, όπως παρακάτω:

• Πλήρωση 964 θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών στον Στρατό Ξηράς (ανδρών – γυναικών). Για την προκήρυξη οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ΕΔΩ.

Στη σελίδα του Γενικού Επιτελείου Στρατού υπάρχει και βίντεο που καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταταγούν στο σώμα.

• Πλήρωση 430 θέσεων ΕΠ.ΟΠ. στο Πολεμικό Ναυτικό. Η μηχανογραφική εφαρμογή υποβολής  δικαιολογητικών είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση  https://epop.hellenicnavy.gr. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για την παροχή διευκρινιστικών οδηγιών στην ειδική τηλεφωνική γραμμή (2105531301) και να δουν την προκήρυξη για τις τετρακόσιες τριάντα θέσεις Επαγγελματιών Οπλιτών ΕΔΩ:

• Πλήρωση 298 θέσεων ΕΠ.ΟΠ. στην Πολεμική Αεροπορία. Περισσότερες πληροφορίες για την προκήρυξη των θέσεων ΕΔΩ. Η μηχανογραφική εφαρμογή υποβολής στοιχείων και δικαιολογητικών είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://epop.haf.gr.

• Πλήρωση 8 θέσεων ΕΠ.ΟΠ. στο Κοινό Νομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων. Για την προκήρυξη οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ΕΔΩ.

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ ως ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων καθορίζεται η 31η Αυγούστου 2023.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Πολιτικής Προστασίας μετά τις ταυτόχρονες φωτιές
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Πολιτικής Προστασίας μετά τις ταυτόχρονες φωτιές
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους