Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ηλικιωμένος στο Μεσολόγγι αυνανιζόταν στη μέση του δρόμου μπροστά σε ανήλικες

Συνελήφθη από την αστυνομία μετά από καταγγελία των δύο ανήλικων κοριτσιών

Αρρωστημένες «κάψες» είχε ένας ηλικιωμένος και δεν δίστασε να πλησιάσει μέρα- μεσημέρι της Τρίτης δυο ανήλικα κορίτσια στην περιοχή του Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας και να τα παρενοχλήσει σεξουαλικά επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα, αδιαφορώντας για το σοκ που τους προκάλεσε.

Τα κορίτσια «πάγωσαν» όταν είδαν τον 75χρονο Έλληνα που θα μπορούσε να είναι... παππούς τους, να κατεβάζει το παντελόνι και το εσώρουχό του στον χώρο στάθμευσης του Δήμου και να αυτοϊκανοποιείται προκλητικά κοιτάζοντάς τα! Αμέσως το έβαλαν στα πόδια και ειδοποίησαν από τα κινητά τους την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που έφτασαν αμέσως στο δημοτικό πάρκινγκ, πέρασαν χειροπέδες στον «ξαναμμένο» παππού και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας με άσεμνες πράξεις σε βάρος ανηλίκων, με την οποία τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι
Η αμερικανική εκτίμηση βασίστηκε σε μια σειρά πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων διαβαθμισμένων πληροφοριών, και σε μια ανάλυση των δημόσιων...
Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι