Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φυτεία – μαμούθ στη Λάρισα - Πάνω από 2.800 δενδρύλλια κάνναβης (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης - Δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων

Φυτεία με περισσότερα από 2.800 δενδρύλλια κάνναβης, κατάφεραν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, σε δύσβατη ημιορεινή περιοχή της Λάρισας.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο αλλοδαπών ανδρών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης χθες (3 Αυγούστου 2023) το πρωί, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε ημιορεινή περιοχή της Λάρισας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης και αστυνομικών του Τμήματος της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν σε δύσβατη και δυσπρόσιτη έκταση, φυτεία αποτελούμενη από συνολικά 2.808 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 40 έως 120 εκατοστά, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί άνδρες καλλιεργούσαν τα παραπάνω δενδρύλλια κάνναβης, ενώ κοντά στο χώρο της φυτείας εντοπίστηκαν δύο παραπήγματα που χρησιμοποιούσαν.

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εργαλεία και εξοπλισμός που χρησιμοποιούσαν για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης (σκαπτικά εργαλεία, λάστιχα ποτίσματος κ.α.).

Η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Δείτε τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, αλλά και το video που αναρτήθηκε για την υπόθεση στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook:

 

fyteia_kannabi_larisa_1.jpg
fyteia_kannabi_larisa_2.jpg
fyteia_kannabi_larisa_3.jpg
fyteia_kannabi_larisa_4.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Πόλεμος» του ντονέρ στην Ευρώπη: Αίτημα της Τουρκίας που προκαλεί αντιδράσεις
Μόνο μεγάλες πλάκες βοδινού και αρνίσιου κρέατος οριζόντια κομμένες σε κομματάκια πάχους 3 έως 5 χιλιοστών θα μπορούν να χαρακτηρίζονται ως ντονέρ αν...
«Πόλεμος» του ντονέρ στην Ευρώπη: Αίτημα της Τουρκίας που προκαλεί αντιδράσεις