Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πιάστηκε με 4,5 κιλά κοκαΐνης στον Πειραιά – Θα έβγαζε πάνω από 535.000 ευρώ (VIDEO)

Συνελήφθη από την αστυνομία ένας 71χρονος άντρας – Τι βρέθηκε από την έρευνα

Περισσότερα από 4,5 κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν στην κατοχή ενός 71χρονου, ο οποίος συνελήφθη σε περιοχή της Δραπετσώνας του Πειραιά από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, αξιοποιώντας στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει, εντόπισαν τον 71χρονο στο σπίτι του στη Δραπετσώνα.

Στη συνέχεια πραγματοποίησαν έρευνα σε υπόγεια αποθήκη, όπου μέσα σε έναν παλιό καυστήρα καλοριφέρ βρήκαν τέσσερα κιλά και 466 γραμμάρια κοκαΐνης, καθώς και 30 γραμμάρια κάνναβης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς θα αποκόμιζε από τη διακίνηση της κοκαΐνης παράνομο περιουσιακό όφελος που θα έφθανε έως και 535.950 ευρώ.

Ο 71χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, ενώ οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε περιοχή του Πειραιά, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για  διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, χθες το απόγευμα εντόπισαν τον άνδρα στην οικία του σε περιοχή του Πειραιά και σε έρευνα  που πραγματοποίησαν σε υπόγεια αποθήκη, βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :

4 κιλά και 466 γραμμάρια κοκαΐνης, διαμοιρασμένα σε 14 ανισοβαρείς συσκευασίες

30 γραμμάρια κάνναβης και

1 κυτίο που χρησιμοποιούνταν ως ζυγιδοσομετρητής

Ο κατηγορούμενος θα αποκόμιζε από την διακίνηση της κοκαΐνης παράνομο περιουσιακό όφελος που ανέρχεται από 267.960 έως και 535.950 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, ενώ κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο ως μέσο διευκόλυνσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Δείτε το video που δόθηκε στη δημοσιότητα:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ