Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Επίθεση σε ταξιτζή στη Συγγρού: Ενδέχεται οι δράστες να πυροβόλησαν λάθος στόχο

Το ενδεχόμενο, να πυροβόλησαν λάθος άτομο έξω από το νυχτερινό κέντρο της λεωφόρου Συγγρού, το ξημέρωμα Σαββάτου, εξετάζουν οι αρχές σχετικά με την επίθεση σε οδηγό ταξί.

Οι αρχές εικάζουν πως το αιματηρό σκηνικό με κεντρικό πρόσωπο τον 30χρονο οδηγό ταξί στη Λεωφόρο Συγγρού ενδέχεται να «στήθηκε λάθος», καθώς από τα στοιχεία το πρώτο συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι οι δράστες πυροβόλησαν λάθος στόχο.

Υπενθυμίζεται πως ένας μυστηριώδης πιστολέρο πλησίασε τον οδηγό – περίπου στις 6 το πρωί του Σαββάτου την ώρα που βρισκόταν μέσα στο ταξί – πίεσε τη σκανδάλη και τον τραυμάτισε στα πόδια.

Οι αρχές λένε πως στόχος, δεν ήταν να σκοτώσουν τον άνδρα άλλα να στείλουν μήνυμα, στοχεύοντας και τραυματίζοντας τον στα πόδια, όμως οι εκτιμήσεις λένε πως μάλλον έκαναν λάθος.

Την λύση του μυστηρίου έχουν αναλάβει οι έμπειροι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, οι οποίοι έχουν βάλει στο μικροσκόπιο κάμερες της περιοχής για να αποκωδικοποιήσουν το δρομολόγιο των δραστών και να δουν ποια διαδρομή ακολούθησε το μηχανάκι.

Ο τραυματίας οδηγός ταξί, στην κατάθεση του είπε πως την ώρα της επίθεσης, στις 06:10, βρισκόταν έξω από νυχτερινό κέντρο επί της λεωφόρου Συγγρού και περίμενε πελάτη, όταν τον πλησίασε το δίκυκλο και ο ένας εκ των δυο επιβαινόντων τον πυροβόλησε στα πόδια χωρίς να πει το παραμικρό, ενώ τους είπε πως δεν είχε διαφορές με κανέναν ούτε μπλεξίματα με… περίεργες παρέες.

Κάτι που εκτιμούν οι αστυνομικοί ότι είναι αληθές καθώς από την έρευνα στα αρχεία της ΕΛ.ΑΣ προκύπτει πως ο συγκεκριμένος άνδρας είναι «καθαρός».

Πηγή newsit.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι
Η αμερικανική εκτίμηση βασίστηκε σε μια σειρά πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων διαβαθμισμένων πληροφοριών, και σε μια ανάλυση των δημόσιων...
Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι