Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έκλεισε η Ε.Ο Αθηνών - Θεσσαλονίκης - Έμεινε φορτηγό στη σήραγγα Κατερίνης

siragga-katerinis

Αποκλείστηκε ο δρόμος από την Τροχαία – Πώς γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί αυτή την ώρα λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, καθώς ένα φορτηγό έχει μείνει μέσα στη σήραγγα της Κατερίνης, με αποτέλεσμα να έχει κλείσει προσωρινά η Εθνική Οδός.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, ένα φορτηγό έμεινε λόγω μηχανικής βλάβης μέσα στη σήραγγα της Κατερίνης και ενώ κινούνταν στο ρεύμα προς Αθήνα. Λόγω της βλάβης η τροχαία έχει σταματήσει προσωρινά την κυκλοφορία των οχημάτων από το σημείο και τα αυτοκίνητα εκτρέπονται από τις εισόδους της Κατερίνης μέχρι να μπορέσει να απομακρυνθεί το φορτηγό.

Σημειώνεται ότι στο σημείο γίνονται έργα και υπήρχαν ούτως ή άλλως καθυστερήσεις καθώς υπήρχε εκτροπή και τόσο η κάθοδος προς Αθήνα όσο και η άνοδος προς Θεσσαλονίκη γίνονταν από το ρεύμα καθόδου της σήραγγας. Το πρόβλημα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο καθώς είναι σε εξέλιξη η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου και η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι ούτως ή άλλως αυξημένη.

Σημειώνεται ότι κατά την ακινητοποίηση του φορτηγού δεν υπήρξε κάποιο ατύχημα και το όλο θέμα προέκυψε μόνο από μηχανική βλάβη.

* Φωτογραφία αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη σήμερα με 2 στάσεις – Ποιες ώρες απεργούν
Στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στον ΟΑΣΘ στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων για την εργατική Πρωτομαγιά
Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη σήμερα με 2 στάσεις – Ποιες ώρες απεργούν