Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θάνατος 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ: Συλλυπητήρια από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό

Με ανακοινώσεις τους και αναρτήσεις στα social media, μετά τα χθεσινά θλιβερά επεισόδια

Συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ στα θλιβερά αιματηρά επεισόδια που έγιναν χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια έστειλαν ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακό και ο Παναθηναϊκός με ανακοινώσεις ή και αναρτήσεις στα Social Media.

Οι ομάδες καταδίκασαν τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο 29χρονος Μιχάλης έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας αργά το βράδυ της Δευτέρας (7/8). Ο φίλος της ΑΕΚ, παραμονή του αγώνα της «Ενωσης» με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον Γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης από Κροάτες, με την αναμέτρηση να αναβάλλεται.

«Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη. Κουράγιο και στην δεύτερη οικογένεια του, ΑΕΚ. Ας είναι οι τελευταίες σταγόνες δακρύων και αίματος που πνίγουν το κανονικό ποδόσφαιρο, που όλοι αγαπάμε...», αναφέρει, χαρακτηριστικά, το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα Social Media.

O Ολυμπιακός εξέφρασε με ανακοίνωσή του τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του 29χρονου δολοφονηθέντος οπαδού της ΑΕΚ, έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας αργά το βράδυ της Δευτέρας (7/8).

«Θερμά συλλυπητήρια από την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην οικογένεια του θύματος της τυφλής οπαδικής βίας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να σταματήσουμε τα φαινόμενα που ποτίζουν θλίψη το λαοφιλέστερο άθλημα.», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Επίσης τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του θύματος εξέφρασε και η ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του Μιχάλη Κατσουρή και εύχεται ολόψυχα να μην γίνουμε ποτέ ξανά μάρτυρες αντίστοιχου περιστατικού. #OlympiacosBC», σημειώνει η ανακοίνωση.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε με ανακοίνωσή της τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του 29χρονου δολοφονηθέντος οπαδού της ΑΕΚ, έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας αργά το βράδυ της Δευτέρας (7/8). Η ανακοίνωση: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη. Οφείλουμε άπαντες να σταματήσουμε τα ευχολόγια και να βρούμε λύσεις, προκειμένου να εξαλειφθούν ολοκληρωτικά τα εγκληματικά περιστατικά βίας».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ