Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θανατηφόρο τροχαίο με νεκρό 23χρονο - Έπεσε σε στηθαίο και τον παρέσυρε φορτηγάκι

Ο 23χρονος οδηγός μηχανής εξετράπη και έπεσε σε στηθαίο και στη συνέχεια παρασύρθηκε - Ο οδηγός του οχήματος κάλεσε την αστυνομία αλλά εγκατέλειψε το σημείο

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα από το οποίο έχασε τη ζωή του ένας 23χρονος σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στην εθνική οδό Σερρών – Δράμας.

Συγκεκριμένα, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 23χρονος εξετράπη της πορείας της και χτύπησε σε διαχωριστικό στηθαίο, ενώ στη συνέχεια ο άτυχος άντρας χτυπήθηκε και από ΙΧ Φορτηγό το οποίο οδηγούσε ένας 63χρονος.

Μάλιστα, ο οδηγός του οχήματος πήρε τηλέφωνο και ενημέρωσε την αστυνομία, στη συνέχεια ωστόσο έφυγε από το σημείο αφήνοντας τον 23χρονο στο οδόστρωμα. Αργότερα, ο 63χρονος εμφανίστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα και συνελήφθη.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Χθες (10 Αυγούστου 2023) και ώρα 04.40 περίπου, στο 38,5 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σερρών - Δράμας, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε διαχωριστικό στηθαίο και ανετράπη, με αποτέλεσμα ο 23χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας, ευρισκόμενος στο οδόστρωμα, να παρασυρθεί από Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 63χρονος ημεδαπός, ο οποίος στη συνέχεια τηλεφώνησε στο 100 και αποχώρησε από τον τόπο του ατυχήματος, πριν την άφιξη της Αστυνομικής Αρχής. Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 23χρονου οδηγού της μοτοσικλέτας. Ο 63χρονος οδηγός του Ι.Χ.Φ. οχήματος εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Τμήμα Τροχαίας Σερρών και συνελήφθη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

* Φωτογραφία αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ