Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ραγίζουν καρδιές στην κηδεία του 29χρονου Μιχάλη (ΦΩΤΟ)

Η νεκροφόρα που μετέφερε τη σορό του 29χρονου φέρει κιτρινόμαυρες κορδέλες

Κόσμος με κίτρινα τριαντάφυλλα στα χέρια λέει το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη Κατσουρή στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στην Ελευσίνα όπου ζούσε.

Ο 29χρονος φίλος της ΑΕΚ δολοφονήθηκε στη διάρκεια της καταδρομικής επίθεσης των χούλιγκαν της Ντινάμο Κιέβου, το βράδυ της Δευτέρας (07.089.2023) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η οικογένεια του, οι συγγενείς, οι φίλοι του και ο οργανισμός της ΑΕΚ αποχαιρετούν τον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στην Ελευσίνα. Η μητέρα του, η οποία κατέρρευσε μόλις έμαθε για το παιδί της, επιρρίπτει ευθύνες στο κράτος που «δεν προστάτευσε το παιδί» και επέτρεψε «να το δολοφονήσουν», ζητώντας ως ελάχιστη δικαίωση τον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία του δολοφόνου του.

«Το μόνο που με ενδιαφέρει τώρα, είναι να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου. Δυστυχώς, έχουν χαθεί παιδιά, χάθηκε το παιδί μου και φοβάμαι μην χαθούν κι άλλα. Θέλω πρώτα να αποχαιρετήσω το παιδί μου και μετά θα μιλήσω», λέει με τη σειρά του ο πατέρας του Μιχάλη.

Η νεκροφόρα που μετέφερε τη σορό του 29χρονου φέρει κιτρινόμαυρες κορδέλες. 

Φωτογραφίες από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στην Ελευσίνα: 

Αντί στεφάνων

Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ αναφέρει:

«Δωρεές αντί στεφάνων υπέρ του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» στη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή, ζητά η οικογένειά του.

Αριθμοί λογαριασμών Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ»:

Alpha Bank: IBAN: GR26 0140 1520 1520 0200 2000 515

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: IBAN: GR20 0110 0800 0000 0804 8089 836

Στην κατάθεση χρειάζεται να δηλωθεί το ονοματεπώνυμο του δωρητή και η φράση «ΜΙΧΑΛΗΣ».

Μετά την πραγματοποίηση της δωρεάς παρακαλούνται οι δωρητές να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Συλλόγου είτε τηλεφωνικά στο (210-7700009) (επιλ: 1), είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected], ώστε να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία τους προκειμένου να σταλεί σχετική απόδειξη δωρεάς.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας».

Πηγή: Newsit

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ