Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αυξημένα ακόμη και 100 ευρώ φέτος τα ενοίκια για φοιτητές στην Κομοτηνή

Η τιμή βάσης εκτοξεύτηκε από τα 250 ευρώ ακόμη και στα 350 ευρώ – Είχαν να καταγράψουν άνοδο εδώ και 10 χρόνια

Αυξημένα τα ενοίκια φέτος σε όσα σπίτια προορίζονται για φοιτητική στέγαση, έως και 100 ευρώ παραπάνω. Αυτό τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ η πρόεδρος του Συλλόγου των Ιδιοκτητών Ακινήτων Κομοτηνής, Χρύσα Κυριακούση, αναφέροντας συγκεκριμένα πως η τιμή βάσης από τα 250 ευρώ, εκτοξεύεται στα 300 έως και 350 ευρώ.

Οι λόγοι της αύξησης των ενοικίων οφείλονται σύμφωνα με την κ. Κυριακούση στην γενικότερη έκρηξη της ανόδου των τιμών και του πληθωρισμού. Επεσήμανε ωστόσο πως τα ενοίκια στην Κομοτηνή είχαν να καταγράψουν άνοδο εδώ και 10 χρόνια.

Επί πλέον κάλεσε το Δήμο Κομοτηναίων να έλθει σε συνεννόηση με το ΔΠΘ και να αυξήσουν τις στάσεις των Λεωφορείων για τις πανεπιστημιακές σχολές, καθώς γύρω από τις δύο στάσεις στην οδό Πρωταγόρα και έξω από την παλιά Πρυτανεία, τα σπίτια των φοιτητών παρουσιάζουν αυξημένες τιμές.

«Ζητάμε να υπάρξει μια νέα γραμμή για τα πανεπιστημιακά λεωφορεία και στη Βορειο-ανατολική πλευρά της Κομοτηνής», τόνισε καταλήγοντας η κ. Κυριακούση.

Πηγή: ertnews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία η Ελλάδα σε 9 κρίσιμους δείκτες
H κάλυψη της απόστασης των εισοδημάτων των Ελλήνων πολιτών από τα αντίστοιχα της Ε.Ε., που γιγαντώθηκε στην περίοδο των μνημονίων, δεν θα είναι...
Τελευταία η Ελλάδα σε 9 κρίσιμους δείκτες