Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθη ο οπαδός του Παναθηναϊκού - Το βίντεο που τον «έκαψε»

Υστερα από έκδοση εντάλματος - Ήταν ένας εκ των οργανωτών του τάγματος των Κροατών και των Ελλήνων χούλιγκαν που επιτέθηκαν στους οπαδούς της ΑΕΚ

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο οπαδός του Παναθηναϊκού που είχε ταυτοποιηθεί από βίντεο και για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Ο οπαδός του Παναθηναϊκού, στις εικόνες που καταγράφηκαν από κάμερα κλειστού κυκλώματος διαπιστώθηκε ότι ήταν ένας εκ των οργανωτών του τάγματος των Κροατών και των Ελλήνων χούλιγκαν που επιτέθηκαν στους οπαδούς της ΑΕΚ έξω από την Opap Arena και δολοφόνησαν τον Μιχάλη Κατσουρή.

Στις εικόνες που καταγράφηκαν από κάμερα κλειστού κυκλώματος διαπιστώθηκε ότι ο οπαδός του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι γνώριμος των Αρχών, καθώς έχει συμμετάσχει σε σωρεία οπαδικών επεισοδίων.

Την ίδια στιγμή η 25η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, ύστερα από την έκδοση εντάλματος για τη σύλληψη του γνωστού οπαδού του Παναθηναϊκού, που φέρεται να είναι ο εκ των ενορχηστρωτών της φονικής καταδρομικής των χούλιγκαν, φέρεται ότι θα είναι σε θέση τις επόμενες ημέρες να διευρύνει τον κύκλο των κατηγορουμένων για τα αιματηρά επεισόδια, εκδίδοντας νέα εντάλματα σύλληψης για πρόσωπα για τα οποία προκύπτει εμπλοκή τους σε όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους μία σειρά από συγκεκριμένα ευρήματα που εξετάζονται και η αξιοποίηση των οποίων αναμένεται ότι θα φέρει ενώπιον της δικαστικής λειτουργού νέους κατηγορούμενους.

Το βίντεο που «πρόδωσε» τον οπαδό του Παναθηναϊκού

Πηγή: iefimerida

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κικίλιας από Πεντέλη: Προχωρούν τα έργα καθαρισμών σε περιοχές υψηλού κινδύνου
Επιθεώρηση στο πλαίσιο της διαχείρισης και προετοιμασίας για τις προκλήσεις της φετινής αντιπυρικής περιόδου
Κικίλιας από Πεντέλη: Προχωρούν τα έργα καθαρισμών σε περιοχές υψηλού κινδύνου
Πυροπροστασία: Υποχρεωτικά τα προληπτικά μέτρα στα ακίνητα - Αναλυτικά η εγκύκλιος
Σημαντικά πρόστιμα για όσους δεν εφαρμόσουν τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από την Κοινή Υπουργική Απόφαση
Πυροπροστασία: Υποχρεωτικά τα προληπτικά μέτρα στα ακίνητα - Αναλυτικά η εγκύκλιος